• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELJKO JE IZMALTRETIRAO REAL MADRID! Javio se legendarni Boša Tanjević: Ne znate da gubite sa dostojanstvom...

Autor Haris Krhalić

Čuveni trener Bogdan "Boša" Tanjević javio se i prokomentarisao meč Real Madrida i Partizana u prestonici Španije.

 Tanjević o Obradoviću Izvor: MN PRESS

Zbog divljačkog poteza Geršona Jabuselea, kakav dugo nije viđen na utakmici, poslije duela Real Madrida i Partizana nažalost više se priča o tuči nego o sjajnoj košarci koju je igrala ekipa Željka Obradovića. Iako je "kraljevski klub" nekoliko puta uspijevao da stigne veliku prednost crno-bijelih, Partizan je na sto sekundi do kraja vodio 95:80 i išao je možda ka čak i još ubjedljivijoj pobjedi, međutim sudije su označile kraj poslije 22 isključenja.

Odmah poslije susreta Željko Obradović je apelovao da se ipak više priča o košarci, a poslušao ga je njegov kolega, iskusni vuk Bogdan Tanjević koji je tokom utakmice u Madridu više puta oduševljeno pisao o partiji crno-bijelih koji su konstantno pravili "višak" i izluđivali su Real Madrid vrhunskom košarkom.

"Realovci ne znaju da gube sa dostojanstvom (kao da im sudije nisu dale šansu, pustivši ih da tuku najmanje sedam minuta u trećoj četvrtini)... Šteta završetka, na sramotu kraljevskog kluba!", napisao je Bogdan Tanjević i dodao: "Na kraju svega, poslije dvije velike pobjede Partizana, treba reći da je Željko (Josip Broz Tito kako ga zovu Sportske novosti), kao i obično bio skroman, ubjedljiv, na tri razna jezika, podsjetio nas da je NAJBOLjI, već decenijama. Kapa dole".

"Ne da ih je maltretirao, nego ih je izmaltretirao. A Realovci ne znaju da gube sa dostojanstvom (kao da im sudije nisu dale šansu, pustivši ih da tuku, najmanje sedam minuta u trećoj četvrtini). Šteta zbog završetka, na sramotu kraljevskog kluba".

Podsjetimo, Partizan će protiv Real Madrida imati prvu meč loptu 2. maja u beogradskoj "Areni" koja je već rasprodata, mada dolaze i razne prognoze da bi "kraljevski klub" mogao da traži da se igra iza zatvorenih vrata.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC