• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Partizana imaju teret? A oni što se bore za život!? Marko Nikolić kritikovao nakon derbija: Promjene pod hitno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši trener crno-bijelih Marko Nikolić smatra da su Partizanu potrebne promjene na svim poljima.

 Marko Nikolić kritikovao FK Partizan Izvor: Printscreen/Arena sport/MN Press

Bivši trener Partizana Marko Nikolić nije bio naročito zadovoljan fudbalskom predstavom u 170. "vječitom" derbiju u kome nije bilo golova, a posebno je bio kritički nastrojen prema igračima crno-bijelih. U najavi utakmice Nikolić je jasno i glasno poručio da su pod hitno potrebne promjene u Humskoj, čak se i preporučivši za novog trenera, dok je izjavu Igora Duljaja da njegovi igrači imaju teret u glavi kratko prokomentarisao na sljedeći način.

"Teret je ljudima koji se bore za egzistenciju, rade teške poslove, derbi je največe moguće uživanje koje sportista može da doživi...", kazao je Nikolić koga čitava situacija u Partizanu tišti i spreman je da pomogne, ako ga naravno pozovu i predstave plan kojim će se klub vratiti na stare staze.

"Što se tiče Partizana, ne znam stvarno kakva će biti budućnost, ali treba gledati sljedeću utakmicu, jer je takva situacija trenutno. Svi tamo moraju da naprave mobilizaciju, da počnu da pobjeđuju i da izbore što bolji plasman. Nije isto da li si drugi, što će biti jako teško u ovoj situaciji ili ćeš biti treći ili četvrti... A onda povući poteze koji moraju da dovedu do promjena. Ovo je šesta ili sedma sezona kako Zvezda osvaja praktično sve, uz povremene uspjehe u Ligi konferencija, što je ipak treći rang, gdje je Partizan skupio dosta bodova za srpski fudbal i za sve, ali evo ga u situaciji da možda ne učestvuje u tim takmičenjima sljedeće godine", naglasio je Marko Nikolić.

Komentarišući nezavidnu situaciju u kojoj je Miloš Milojević u Crvenoj zvezdi, koga će gotovo sigurno od ljeta zameniti Barak Bahar, Nikolić je otkrio šta bi uradio da je na mjestu mladog trenera.

"Da sam na njegovom mjestu, srce bih ostavio da ne izgubim nijednu utakmicu, pa da me promijene, to bi mi bilo bitno. Stvarno je mlad i interesantan trener, u kontaktu smo, kod mene je polagao na Teleoptiku kad sam bio trener Partizana, zaslužuje pažnju i siguran sam da će naći svoj put. Ima ideje, hrabar je da ih implementira, hoće da proba", zaključio je Nikolić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC