• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUSTITE PANTERA DA IGRA! Nikola hoće na teren sa kapitenom Partizana

Autor Haris Krhalić

Nikola Mirotić je digao glas i zatražio da Kevin Panter ne bude kažnjen od strane Evrolige kada je F4 u pitanju, već da utakmice suspenzije odradi naredne sezone.

 Mirotić o kazni za Pantera Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES/MN press

Prvo smo vidjeli grozno nasilje na meču Real Madrida i Partizana u četvrtfinalu Evrolige, zatim su se akteri tuče redom oglašavali, a onda je i Evroliga objavila kakve su odluke donesene i kakve su suspenzije za košarkaše oba tima. Geršon Jabusele je završio sezonu, Kevin Panter je dobio dva, a Gabrijel Dek i Matijas Lesor po meč suspenzije.

To je naljutilo mnoge, a prvi se javio Šejn Larkin koji je zahtijevao da u slučaju da Partizan u utorak dobije Real i u trećem meču Kevin Panter ima priliku da zaigra na Fajnal foru. 

„Ako prođu dalje, trebalo bi da igra na Fajnal foru, a da jednu utakmicu suspenzije odradi na početku naredne sezone. To je moje mišljenje“, napisao je Larkin, a jedan od prvih koji se javio da podrži tu ideju bio je Nikola Mirotić.

Najbolji košarkaš Barselone je napisao: "Sto odsto se slažem sa Šejnom Larkinom". To što lobira da Panter zaigra u polufinalu Evrolige je još veći gest kada se sagleda iz ugla da njegova Barselona u projektovanom polufinalu igra protiv boljeg iz dvomeča Reala i Partizana. 

Nije samo on bio među onima koji smatraju da Kevin Panter ne smije da propusti F4 u Kaunasu, javio se i plje Fenerbahčea Nik Kalates. Iskusni Grk je takođe napisao: "Slažem se sa Šejnom Larkinom". 

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Naredne sezone? Ko garantuje da će biti u partizanu, a i da će partizan igrati evroligu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC