• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA - POZNATOM KOŠARKAŠU SMRSKAN AUTOMOBIL! Kamionska prikolica pala na njega! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatno... Srećom, prve informacije kažu da je košarkaš Brajant Danston dobro.

 Brajant Danston saobraćajna nesreća Izvor: Twitter/sporx/printscreen

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se u Turskoj, a u njoj je učestvovao i proslavljeni košarkaš Efesa Brajant Danston (36). Iskusni krilni centar vozio je svoj automobil iza kamiona koji je nepažnjom vozača udario u nadvožnjak i prevrnuo se na put, a zadnji deo kamiona je pao baš na prednji deo Danstonovog vozila. Po prvim informacijama Brajant nije teže povrijeđen.

Danston ima zavoje na obe šake i hanzaplast na licu, ali je po svemu sudeći prošao sa lakšim povredama. Kada se ima u vidu kako njegov automobil izgleda nakon ovog incidenta u saobraćaju, može se zaključiti da je krilni centar iz SAD imao mnogo sreće, a isplivala je i prva fotografija iz bolnice koja to može da potvrdi.

Na licu mjesta ubrzo su se pojavile Hitna pomoć i vatrogasci, koji su Brajanta Danstona izvukli iz smrskanog vozila. Kako je prednji deio njegovog automobila bio potpuno uništen američki košarkaš visok 203 centimetra morao je da bude izvučen kroz zadnji dio vozila, u čemu su službe uspjele. Pogledajte fotografije sa lica mjesta:

"Pisalo je da je visina četiri metra, zakačio sam malo i pritisnuo kočnicu. Kontejner je udario u vrh, pozadi je bio automobil. Bog nije imao ništa sa tim... Iznijeli smo ga na zadnja vrata, izašao je i jseo. Razgovarao je telefonom, hitna pomoć ga je prebacila. Imao je krvarenje po licu", rekao je vozač kamiona koji je vjerovatno najviše kriv za ovaj incident. Pogledajte to:

Danston je sa ekipom Efesa osvojio dvije šampionske titule u Evroligi, a u tom takmičenju igrao je još i za Olimpijakos. Član turskog tima je od 2015. godine i već ima kultni status među navijačima tima iz Istanbula koji obožavaju njegovu borbenost i "odrađivanje" defanzivnih zadataka. Na početku karijere igrao je još i u Južnoj Koreji, Izraelu i Italiji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC