• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan željelo da gleda 50.000 ljudi! Direktor crno-bijelih potvrdio da bi i stadion u Humskoj bio premali!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U Areni će protiv Reala biti više od 20.000 navijača, a još više njih željelo je u halu i neće se u njoj naći. Čak bi i stadion Partizana u Humskoj bio premali!

 Partizan dobio 50 hiljada zahtjeva za meč protiv Real Madrida tvrdi Zoran Savić Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana će u utorak uveče imati priliku da trećom pobjedom u četvrtfinalnoj seriji protiv Real Madrida izbore odlazak na F4 Evrolige. Beogradska arena biće ispunjena do poslednjeg mjesta, igračima Reala uopšte neće biti lako da se snađu u takvim okolnostima, a crno-bijeli će uz podršku publike koračati ka Kaunasu.

Da je bilo prilike, ovaj meč bi se igrao pred još više navijača! Sportski direktor Partizana ispričao je španskim medijima da je interesovanje navijača crno-bijelih bilo toliko da bi i stadion u Humskoj bio mali da ugosti sve one koji žele da vide kako "kralj" pada, a četa Željka Obradovića nastavlja evropsku bajku.

"24 sata poslije druge utakmice u Madridu dobili smo 50.000 zahtjeva za ulaznice", otkrio je Savić Špancima! Jasno je, neće svi koji su željeli moći da prisustvuju meču, mnogi su razočarani ostali na blagajni kada je saopšteno da karata više nema. Ipak, Arena će biti strašno popunjena - do poslednjeg mjesta i možda malo preko toga, što je jedan od razloga za brigu.

Direktor Beogradske arene Goran Grbović upozorio je šta sve ne smije da se radi, a Zoran Savić otkriva kakva je organizacija meča. "Garantovana je bezbjednost za igrača i članove stručnog štaba Reala. Sve je isto kao kad smo igrali protiv Crvene zvezde u Evroligi, a to znači da je 500 pripadnika obezbjeđenja angažovani samo kako bi brinulo o gostima", poručio je Savić.

Što se tiče "kalkulacija", o njima ni govora - Partizan ide na pobjedu u trećem meču, pa čak i kad to znači da kapiten Kevin Panter neće moći da igra polufinale Evrolige za ovu sezonu. "Kad to čujem, čini mi se da su ljudi poludjeli. Vjeruju da je Real tim iz Alkobendasa (predgrađe Madrida), koji možete tek tako da pobijedite. Pazite, Serhio Ljulj i Rudi Fernandes imaju više mečeva od svih košarkaša u mom timu. Ne možete da zakažete termin kad želite da pobijedite", kaže direktor Partizana i bivši košarkaš.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC