• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spreman sam da zamijenim Pantera, zato sam tu! Željko ima čovjeka spremnog da dobije Real - namjestio je nišan!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni bek Partizana Danilo Anđušić je spreman da zamijeni najboljeg igrača Partizana ove sezone u utorak.

 Danilo ANđušić spreman da zamijeni Kevina Pantera Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan u utorak od 20:30 igra sa Real Madridom u "Beogradskoj areni", ali na tom meču neće biti kapitena Kevina Pantera. Ipak, ima Željko Obradović čovjeka koji je spreman da ga odmijeni! Danilo Anđušić je među najiskusnijima u ovom timu, a osim toga je i možda i najbolji šuter. Sada je pred meč istakao da njegova ekipa ima prednost od 2:0, ali da to nije izgovor za slabiju igru. 

"Imamo prednost od 2:0 i to je lijepa prilika za nas, ali ne smije da nas to opusti. Moramo da imamo stav kao da smo u minusu i to će nam pomoći da dođemo do pobjede. Očekuje nas sigurno težak meč jer imaju 18 vrhunskih igrača. Neće biti lako i neće doći sa bijelom zastavicom u Beograd, nego hoće da vrate meč u Madrid", rekao je Danilo Anđušić.

Real će biti bez Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka koji su suspendovani, ali će sasvim sigurno Partizan imati više problema jer će biti bez kapitena Pantera i najboljeg igrača ove sezone Matijasa Lesora. Ispod koša će to probati da riješe Alen Smailagić, Zek Ledej i Balša Koprivica, a spolja - Danilo Anđušić!

"Spreman sam da popunim cipele Kevina Pantera, da nisam ne bih bio ovdje. Biće teško bez Pantera i Lesora, oni nas vuku i daju to što daju tokom cijele sezone. Ne smijemo o tome da razmišljamo", završio je Danilo Anđušić nakon treninga crno-bijelih. 

Na tom treningu bio je i Dante Egzum, Australijanac koji je doživio povredu u tuči na prethodnom meču. Španci u tu povredu ne vjeruju, a navijači Partizana se nadaju da će biti dovoljno sanirana da od Egzuma Željko Obradović dobije neke minute u utorak.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC