• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEGENDA REALA SA ŠALOM PARTIZANA! Uhvaćen pred meč - uzeo dvije Evrolige sa "kraljevskim klubom", sad je u crno-bijelom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pred meč Partizana i Real Madrida jedan od miljenika navijača španskog velikana slikao se sa šalom crno-bijelih.

 Legenda Real Madrica Felipe Rejes slikao se sa šalom Partizana Izvor: Tweet/KK Partizan Mozzart Bet

Pred meč Partizana i Real Madrida u "Beogradskoj areni" od 20.30 časova sastale su se delegacije dva kluba i imale zajednički ručak. Predsjednici klubova razmijenili su poklone, a jednom od članova delegacije su se pokloni posebno svidjeli. Legendarni Felipe Rejes, jedan od najtrofejnijih košarkaša Real Madrida u istoriji, a trenutno član uprave kluba, odmah je stavio Partizanov šal oko vrata i slikao se sa njim! 

On je u društvu predsjednika Reala Huana Karlosa Sančeza bio na čelu delegacije koja je stigla u Beograd, a pred meč je bio dobro raspoložen i nasmijan. Da li zato što vjeruje u "kraljevski klub" ili zbog dobre atmosfere i druženja, ostaje da se vidi. 

Rejes je košarkašku karijeru počeo 1998. godine u Estudijantesu i igrao je tu šest godina do prelaska u Real Madrid 2004. Tu je ostao punih 17 sezona do 2021. godine, a sa klubom je osvojio sve što se osvojiti može.

Dva puta je uzimao pehar Evrolige 2015. i 2018. godine, osvojio je Evrokup 2007. godine, a u Španiji je sedam puta osvajao šampionsku titulu, šest puta kup i pet puta superkup. Dva puta je bio MVP španske lige, a dva puta MVP finala Endesa lige. Godinama je bio i jedan od najbitnijih igrača reprezentacije Španije sa kojom je osvojio tri evropska zlata, dva srebra i bronzu, kao i jedno zlato na Mundobasketu, kao i dva srebra i bronzu na Olimpijskim igrama. 

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neko ko zna

Da li ste možda primjetili da je šal pola Partizanov a pola Realov?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC