• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN JE IZGUBIO OD REALA ZBOG DVA RAZLOGA! Anđušić zna šta je problem: Sve to je do glave, ali vjerujemo u prolaz

Autor Haris Krhalić

Danilo Anđušić pričao je sa novinarima poslije četvrtog meča sa Real Madridom.

 Anđušić nakon poraza od Real Madrida Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan je ispustio dvije meč lopte u Beogradu i moraće kroz "majstoricu" da traži mjesto na fajnal-foru Evrolige. U trećem i četvrtom meču Real je slavio i u srijedu uveče biće poznato ko ide u Kaunas. Poslije četvrtog duela plej-of serije Danilo Anđušić razgovarao je sa novinarima.

Prije priče o košarkašim temama još jednom je istakao koliko je i njega i cijeli tim pogodio horor u školi "Vladislav Ribnikar". Zbog toga je meč počeo minutom ćutanja.

"Sigurno da je to uticalo na nas, vidjelo se na početku utakmice, pogodilo nas je sve, teško je u takvim okolnostima razmišljati samo o košarci, iako smo to morali da uradimo. Još jednom bih izjavio saučešće porodicama, tužan dan i nadam se da se nikada neće ponoviti", rekao je Anđušić.

Potom je pričao o uakmici i porazu od Madriđana.

"Ništa se nije dogodilo, igramo protiv Reala, ne slabijeg tima. Znali smo da će doći spremni, to su igrači koji imaju 'milion' ovakvih utakmica u nogama. Izgubili smo jer nismo imali pravi fokus od početka utakmice. Oni su poveli, mi smo se vratili, to može da nas raduje, ali nismo nalazili prava rješenja u napadu što nas krasi većim dijelom sezone."

Zahvalio se i publici na podršci.

"Ispustili smo prednost od dva brejka, žao mi je zbog ovih ljudi ovdje što nismo pobijedili, uživali bismo zajedno da smo uspjeli da ostvarimo trijumf. Ovo su najbolji navijači na svijetu, rekli su nam da vjeruju u nas, vjeruju u pobjedu i to nam znači, vjerujem i ja i cijeli tim."

Pogledajte

03:19
Danilo Andjusic
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Jedan od bitnih faktora meča bila su slobodna bacanja. Oba tima izvela su po 19, Real je dao 17, Partizan 10, što je mnogo za meč koji je imao neizvjesnu završnicu. "To je jedan od razloga zašto nismo prelomili meč, dosta promašaja, što nije karakteristika za naš tim, jer imamo dobre šutere. Obratićemo pažnju na taj segment, vjerujem da je to više glava nego nešto drugo..."

Dobra vest za crno-bijele i Željka Obradovića je to što će u petom meču moći da igra Kevin Panter.

"Vraća nam se Kevin, biće nam lakše, igraćemo rasterećenije, veća rotacija na bekovskim pozicijama, više opcija sigurno, on nas nosi tokom cijele sezone, vjerujem da će biti drugačija priča sa njim. Ne smijemo da klonemo duhom. Jesmo ispustili dvije šanse, ali moramo da se restujemo, imamo nekoliko dana za odmor i pripremu i da svježi izađemo u Madrid", zaključio je Anđušić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC