• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos "preživio" Guduru, Pirej je gorio zbog toga: Spektakl crveno-bijelih navijača, bakljada u punoj hali (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fantastična atmosfera nakon meča, a pred put košarkaša Olimpijakosa na F4 u Kaunasu gdje će se boriti za novu evropsku titulu.

 Navijači Olimpijakosa napravili sjajnu atmosferu Izvor: Twitter/karamouza_vas/printscreen

Košarkaši Olimpijakosa preživjeli su rafalnu paljbu Marka Gudurića koji je pogodio osam trojki iz 12 pokušaja i plasirali se na F4 Evrolige za sezonu 2022/23. A kada je već tako, treba i proslaviti veliki uspjeh. Najbolji tim ligaškog dijela sezone teže nego što je planirao domogao se Kaunasa, a navijači crveno-bijelih iz Pireja potrudili su se da ka Litvaniji isprate ljubimce na spektakularan način.

Odmah nakon završetka meča, u hali "Mira i prijateljstva" priređena je spektakularna bakljada o kojoj i dan kasnije priča cijela košarkaška Evropa! Dima je bilo na sve strane, a na slikama i snimcima može se vidjeti da nije bilo klasične navijačke tribine već da je gorjelo na svim dijelovima dvorane. Ovako je to izgledalo:

Uz navijači Partizana i Crvene zvezde, Grci važe za najvatrenije u evropskoj košarci. Iako Žalgiris, Makabi, pa i Efes i Fenerbahče imaju vjernu navijačku publiku koja redovno bodri svoj tim i kada mu ne ide sjajno, ovakve scene ne mogu da se vide na mnogo mjesta. Beograd, Atina i možda nigdje više! Pogledajte:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC