• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"PARTIZAN - STALNI ČLAN EVROLIGE!" Željko Obradović o projektu koji želi da svi vide: Poslali smo lijepu sliku

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović želi da Partizan bude stalni član Evrolige.

 željko obradović partizan stalni član evrolige Izvor: Profimedia/Burak Akbulut / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Partizan nije uspio da se plasira na fajnal-for Evrolige pošto je poslije nevjerovatne drame poražen u Madridu. "Kraljevski klub" uspio je da "obriše" deficit od 18 poena razlike i prije svega zahvaljujući španskoj "trojci" Ljulj-Fernandez-Rodrigez, ostvarili su plasman na završni turnir u Kaunasu. Ipak, iako poraz boli, Partizan može i te kako da bude zadovoljan zbog sjajne sezone u Evroligi u koju su se vratili poslije dugo vremena.

Ne samo da je Partizan uspio da parira svim klubovima i većih budžeta, nego su i navijači postali prepoznatljivo "lice" Evrolige, tako da je nakon svega Željko Obradović srpskim novinarima ispričao da smatra da njegov klub zaslužuje da bude redovni učesnik najjačeg međunarodnog takmičenja na "starom kontinentu".

"Partizan se vratio u Evroligu poslije osam godina. Velika žal što nismo uspjeli da iskoristimo 2-0. Partizan treba da bude stalan član Evrolige, to nam je svima glavni cilj, pa i moj otkako sam se vratio u Partizan. Vidjeli ste koliko smo lijepu sliku poslali u Evropu za treću utakmicu, iako su mnogi očekivali nerede. Jako sam ponosan na sve što smo pokazali u Evroligi", kazao je Obradović i potom dodaje šta je sljedeći osnovni cilj crno-bijelih: "Od petka se spremamo za ABA ligu, gdje nam je cilj da osvojimo titulu".

Obradović se zahvalio navijačima i podsjetio da postoje i oni koji su na svaki meč dolazili sa Malte, istakavši da je Evroligi "potreban klub kao Partizan", odnosno objasnivši da se ne radi samo o jednogodišnjem projektu: "Pitajte klubove iz Evrolige da li vole da dođu u Beograd. Eto, pričalo se šta bi moglo da se desi Real Madridu prije treće i četvrte utakmice, pa šta se desilo? Bila je to najnormalnija atmosfera".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC