• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠPANCI TVRDE - KAMPACO IDE U REAL: Donijeli detalje tajnog sastanka i ugovora!

Autor Dragan Šutvić

Ne prestaju španski mediji da šalju Fakunda Kampaca u Real Madrid.

 fakundo kampaco prelazi u real  Izvor: MN PRESS

Fakundo Kampaco je vrlo blizu povratku u Real Madrid, opet tvrde španski mediji! Ponovo se piše o njegovom povratku u "kraljevski klub", a sada tu vijest donosi "Mundo Deportivo". Novinar Hose Ignasio Uguet tvrdi da je Kampaco našao novog agenta i da se u Barseloni u tajnosti sastao sa Huanom Karlosom Sančezom, prvim čovjekom Real Madrida koji je nedavno sa delegacijom kluba doputovao i u Beograd.

Ističe se da je Kampaco još 17. marta pred meč Crvene zvezde u Barseloni stigao da razgovara sa Kampacom i da je Argentinac spreman da odbije mulitmilionske ponude od nekoliko evropskih ekipa kako bi se vratio u Real za manje novca. Navodno su preovori sa Realom ozbiljno odmakli, a u svemu posreduje Kike Viljalobos, nekadašnji igrač Real Madrida, a sada novi agent argentinskog košarkaša 

"Uprkos demantijima koji su došli nakon što je "Relevo" dojavio vijesti Kampaco se jeste sastao sa Huanom Karlosom Sančezom, šefom košarkaške sekcije Real Madrida, 17. marta u Barseloni. Navedeni sastanak se dogodio iza leđa njegovog kluba Crvene zvezde koja je bila u Barseloni i tog dana je igrala meč Evrolige sa Barselonom. Takođe se to desilo iza leđa njegovih agenata", navodi se u tekstu objavljenom na "Mundo Deportivu". 

Navodi se da Kampaco osim ponude Crvene zvezde za produženje saradnje ima ponude Monaka i Anadolu Efesa, a da se i Panatinaikos uključuje u tu trku. Navodno svi ti klubovi nude 3.000.000 evra po sezoni Kampacu, a u Real je on spreman da se vrati za 3.000.000 evra, ali bruto, prije odbijanja poreza. To bi njemu ostavilo jedva nešto preko 1.000.000 evra. 

Da li španski mediji govore istinu ili su ovo neprovjerene glasine iz redova bliskih Real Madridu, ostaje da se vidi. Sada slijedi borba za trofeje, a pisanja "Mundo Deportiva" i "Releva" obistiniće se samo ako vidimo Kampaca u bijelom dresu naredne sezone. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC