• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ŠTA STAVIŠ U LULU, TO I POPUŠIŠ!" - HIT IZJAVA TRENERA MELOUNA: Lejkersi spremili rješenje za Jokića, Majkl se nasmijao

Spremili su neke taktičke zamke za Nikolu Jokića, ali je srpski centar to sve razbio u parčiće.

 Trenre Denvera o pobjedi nad Lejkersima i Jokiću Izvor: Twitter/CyrusTheVirusP/printscreen

Košarkaši Denvera su savladali Lejkerse (108:103) u drugom meču finala Zapadne konferencije, a za Nikolu Jokića ponovo nije bilo rešenja. Upisao je novi tripl-dabl učinak, "otresao" Lebrona Džejmsa i dao povod treneru Majklu Melounu da se na konferenciji poslije utakmice verbalno obračuna sa cjelokupnom javnošću u SAD.

Čovjek koji tokom čitave Jokićeve karijere u NBA ligi sjedi na klupi Denvera "pecnuo" je Lejkerse, ali i javnost. Čini se da ga je posebno iznerviralo što su mediji u SAD smatrali da bi Rui Hačimura mogao da bude "X faktor" kao primarni defanzivac na srpskom centru, odnosno da zaustavi Jokića i Denver. To se, barem u drugom meču, nije desilo, pa je Meloun imao razloga se nasladi nakon novog trijumfa.

"Pobjeđujemo u prvoj utakmici serije, a svi pričaju o Lejkersima. budimo iskreni, to je bio narativ u cijeloj zemlji. Lejkersi su bili u centru pažnje. Gubili su 1:0 u seriji i nešto su smislili... Niko nije pričao o tome da je Nikola odigrao istorijski meč, da ima 13 tripl-dablova (u plej-ofu), da je treći u istoriji... On prosto radi nevjerovatne stvari, ali pažnja nije bila usmjerena na Nagetse. Nije bilo priče o Nikoli Jokiću. Svi su govorili o Lejkersima i njihovih prilagođavanjima. Pa, na kraju popušiš ono što si stavio u lulu. Mi smo se vratili i sad vodimo 2:0", rekao je Meloun. Pogledajte njegovu izjavu:

Podsjećamo, košarkaši Denvera su "odbranili" domaći teren i zabilježili dvije pobjede na početku serije koja se sada seli u Los Anđeles. Priliku da poprave utisak Lejkersi će imati na naredna dva susreta koji se igraju pred njihovim navijačima, a eventualni brejk bi Denver približio velikom finalu NBA lige. Zbog liderske pozicije na kraju ligaškog dijela eventualni peti i eventualni sedmi meč u seriji igraće se u Koloradu, pred navijačima Denvera. Ali... Mogli bi Nikola Jokić i drugovi da završe seriju i prije toga.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC