• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lažna uzbuna - Lebron ostaje u NBA: Poslije DEBAKLA protiv Jokića razmišljao o povlačenju, ali ništa od toga!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najefikasniji košarkaš u istoriji NBA lige Lebron Džejms ostaje u NBA ligi i planira da još dugo produži svoju karijeru.

 Lebron Džejms ostaje u NBA ligi Izvor: Profimedia

Nema potrebe za brigom za navijače LA Lejkersa i za sve fanove Lebrona Džejmsa, uzbuna je bila lažna. Iako su mediji u Americi prenijeli da on poslije eliminacije u plej-ofu od Nikole Jokića i Denvera razmišlja o povlačenju sada je to demantovano. 

"Nije sigurno da li će Lebron Džejms biti u Lejkersima kada počne nova sezona i razmatra penziju, pred njim je period vaganja. Džejms će dobro razmisliti da li će igrati i 21. sezonu pošto su mu preostale još dvije godine ugovora i još 97 miliona dolara je u igri, ali plej-of serija protiv Denvera sve je promijenila", pisao je tada "Bličer riport". 

Ipak sada je poznati NBA novinar sa ESPN-a Dejv Mekmenjamin donio vijesti da od toga nema ništa. Lebron se jeste mučio sa povredom tokom ove sezone i planira da ide na operaciju kako bi riješio probleme sa stopalom, možda propusti početak naredne sezone, ali od penzije nema ništa!

On sa Lejkersima ima ugovor na još dvije godine, za to vrijeme će zaraditi 97.000.000 dolara i za sada je sigurno da će odigrati 21. sezonu u NBA u dresu Lejkersa. Takođe plan mu je, ako mu zdravlje i forma budu dozvolili, da nastavi i nakon 2025. godine pošto bi želio da zaigra zajedno sa sinom Bronijem Džejmsom u NBA. 

Broni Džejms ima 18 godina i nakon završene srednje škole sada je upisao USC i nastupaće u NCAA. Vidjećemo kako će odvijati njegova koledž karijera, ali mnogi predviđaju da će zbog šanse da zaigra sa ocem provesti samo jednu ili dvije sezone u NCAA. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC