• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo, sad ću da vam pročitam Novakovu poruku! Jokić pred novinarima izvadio telefon: Ala je lijepo kad si Srbin!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić je na konferenciji za medije napravio šou nekoliko puta, a sve je oduševio njegov odgovor kada su ga pitali za Novaka Đokovića.

 Nikola Jokić dobio mnogo poruka nakon titule Izvor: Twitter/printscreen/@theMilenkovic

Nikola Jokić je šampion NBA lige i MVP finala, Novak Đoković je osvajač Rolan Garosa i najbolji teniser koji je ikada hodao planetom, a Srbija slavi! U Americi, novinare je zanimalo da li je ovo zapravo najuspješnija era srpskog sporta, a kada su novinari to pitali Nikolu Jokića prvo je pogledao u telefon!

"Mora da bude! Sad ću da vidim da li mi je poslao poruku, znate? "Au... Ne znam, čovječe, vau... Mnogo poruka imam, moraću da isključim telefon", rekao je Jokić.

Onda se konačno uozbiljnio pa počeo da odgovara na postavljeno pitanje. Istakao je da je sport Srbima jako bitan i da smo i prije 10 ili 20 godina bili sjajni kada je sport u pitanju.

"Znate, sport je nešto što je Srbiju stavljalo ispred svih, čak i prije 10 ili 20 godina. Sada kada imamo Đokovića koji je vjerovatno najveći ikada... Za nas je svakako najveći ikada, a sada imamo i našeg osvajača NBA prstena mislim da je zaista dobar momenat da se bude Srbin", istakao je najbolji košarkaš današnjice. A pogledajte kako je konferencija za medije počela: 

Jokić je na konferenciju ušao tako što je polio pivom po glavi Kentevijusa Koldvela Poupa, a onda je pričao o konjima, Somboru, slavlju u Srbiji...  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC