• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZNATI HRVATSKI KOŠARKAŠ SVE OBJASNIO - JOKIĆ JE ZAVRŠIO SA TIM! Iznio dva podatka i sada se svi "češu" - a u pravu je!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miro Bilan nije mogao biti srećniji jer su Nikola Jokić i jedan div sa Zelenortskih ostrva vratili igru pod obruče!

 Miro Bilan hvali centre u košarci Izvor: MN Press/Youtube/printscreen/Chaz NBA

Vratili su se centri, igra se vratila pod obruče! Bar tako misli hrvatski košarkaš Miro Bilan, a u nekoliko riječi je prilično ubjedljivo dokazao svoju teoriju. U eri trojki, šutiranja sa devet metara, Nikola Jokić je centar koji dominira NBA ligom i ljuti se na saigrače kada šutiraju previše sa distance.

Titulu Denveru je donio upravo on sa nevjerovatnim brojkama u finalnoj seriji čiji je bio MVP. Prosječno je bilježio 30,2 poena, 14 skokova i 7,2 asistencije uz 1,4 ukradene lopte i 58 odsto šuta iz igre i bio je apsolutno najdominantnija figura NBA plej-ofa. 

Sa druge strane u Evroligi čovjek koji je donio titulu Real Madridu bio je gorostas sa Zelenortskih ostrva Valter Tavareš koji je uspio da postane MVP Fajnal Fora Evrolige. Iznio je Bilan ta dva podatka uz konstataciju: "Smol-bol je mrtav!"

Godinama se pričalo o tome da se "snižavaju" petorke, da se igra bez centara i da se igra izvlači iz reketa, a sada su dvojica majstora sa obje strane okeana najdominantniji igrači. 

Jedan od njih je iz Sombora, iz Srbije, uspio da krene i da preko Beograda i Smedereva u Megi dođe do NBA lige da bi sada bio najveći košarkaš na svijetu. "Ala je lijepo biti Srbin", što bi on rekao.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC