• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽASNA VIJEST ZA JOKIĆA ODMAH POSLIJE FINALA: Ovome se nije nadao, X faktor Denvera odmah odlazi iz tima

Iako je poslije neubjedljivih sezona u Detroitu i Bruklinu konačno proigrao u Denveru Brus Braun bi mogao da napusti ekipu na kraju sezone.

 Brus Braun napušta Denver Izvor: Profimedia

U moru dobrih, evo i jedne loše vijesti za Nikolu Jokića. Već tokom šampionskog slavlja koje je uslijedilo poslije pobjede u petom meču finala NBA lige nad Majamijem počelo je da se spekuliše da će jedan od ključnih igrača tima napustiti ekipu. 

U pitanju je univerzalac na spoljnim pozicijama Brus Braun. Ovaj bek koji je za Denver igrao i na poziciji krila stigao je u Nagetse u julu prošle godine kada je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 13.000.000 dolara, ali je druga godina opciona. Sada on može da iskoristi tu opciju i da za 6.800.000 dolara ostane u Koloradu. Ali mu ne pada na pamet da to uradi!

"Ovaj momak će da bude plaćen" vikao je Eron Gordon koji je sa Braunom došao na konferenciju za medije poslije osvajanja titule, a Braun je na pitanje da li ostaje u timu odgovori sa "Sigurno". Ipak, Denver ima problem sa budžetom. 

Nikola Jokić, Džamal Marej, Majkl Porter, Eron Gordon i Kentevijus Koldvel-Poup redom imaju velike ugovore i prosotra za Brauna nema! Denver može da mu ponudi 7.800.000 dolara, ali to je sve. S obzirom na to da je u plejofu prosečno davao 12,1 poen uz 3,9 skokova i 1,9 asistencija za 26,5 minuta a u regularnoj sezoni 11,5 poena i 4,1 skok uz 3,4 asistencije, teško da će pristati na bilo šta ispod 10.000.000 dolara po godini. 

To bi moglo da bude problem za tim koji je sa njim u ekipi konačno "kliknuo", ali Sten Krenke koji je vlasnik Denvera ima dovoljno novca i za plaćanje penala i poreza na luksuz. Šampionski tim mora ostati na okupu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC