• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinje otišle da brane titulu na Evropskom prvenstvu! Marina Maljković objavila spisak košarkašica

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Marina Maljković objavila je spisak za Evropsko prvenstvo.

 Marina Maljković spisak za Evropsko prvenstvo  Izvor: MN PRESS

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije brani titulu na Evropskom prvenstvu. Marina Maljković je sa svojim izabranicama doputovala u Ljubljanu i tamo će krenuti po novi trofej. Prvu utakmicu igraće u četvrtak 15. juna protiv Turske (15 časova), pa u petak protiv Slovačke (20.45) i onda sa Mađarskom u nedjelju (15 časova).

Kapiten ekipe TIna Krajišnik veruje u uspjeh. "Pripreme su proletjele, kao i svaki put bilo je i teških trenutaka i utakmica koje nisu ličile na ono što smo mi željele u tom trenutku. Ali, vremenom smo osjetile naš napredak i generalno smo uspjele da neke stvari popravimo. Drago mi je da sa takvim osjećajem čekamo Evropsko prvenstvo. Na svakom takmičenju, prva utakmica je najvažnija i najteža i potpuni fokus je na toj utakmici. Najbitnije je da su sve igračice zdrave, potpuno spremne i fokusirane. Očekujem težak meč, Turska je ekipa koju nikako ne treba potcijeniti. Dobro se poznajemo, njihove igračice igraju u dobrim klubovima koji igraju Evroligu. Pristupićemo maksimalno fokusirano i dati sve od sebe za ostvarimo tu prvu pobjedu, jer bi nam to kasnije olakšalo put", poručila je Tina.

Njih je Marina Maljković povela u Ljubljanu: Ivanu Racu, Sašu Čađo, Nevenu Jovanović, Aleksandru Crvendakić, Ivon Anderson, Draganu Stanković, Jovanu Nogić, Kristinu Topuzović, Mašu Janković, Tinu Krajišnik, Ivanu Katanić i Minu Đorđević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC