• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojio NBA sa Jokićem, pio sa njegovom braćom - i otišao!

Autor Dragan Šutvić

"Iks faktor" Denverove titule odlazi iz tima.

 brus braun otišao iz denvera  Izvor: Profimedia

Košarkaš Denver Nagetsa Brus Braun napustiće Denver i odbiće ponudu od 6,8 miliona dolara za sezonu, koja mu je automatski dostavljena. On će tim potezom postati slobodan igrač i moći će da naplati sjajne partije u šampionskoj sezoni Nagetsa, tokom koje je na poziciji krilnog košarkaša prosječno postizao po 11,5 poena uz 4,1 skok, u posljednjoj utakmici finala dodao je 10, ali brojevi ne oslikavaju njegov doprinos istorijskom uspjehu Denvera.

Braun je prošlog ljeta stigao u Denver iz Bruklin Netsa, potpisao ugovor na 13 miliona za dvije sezone i pokazao svima da vrijedi mnogo više. U finalnoj seriji protiv Majamija, on je u četvrtom meču postigao 21 poen, uključujući 11 u posljednjoj četvrtini. Zanimljivo je da je i u meču odluke njegov koš bio prelomni, na minut i po do kraja, poslije čega je ubacio i slobodna bacanja da "ovjeri" trijumf.

Prilikom proslave titule, Braun (26) bio je jedan od najveselijih na šampionskoj paradi, a i poslije toga u Las Vegasu, odakle se uključio na društvene mreže i u video-snimku optužio Nikolu Jokića da ga je napio.

Nekadašnji 42. "pik" na draftu 2018. godine čekao je ovu sezonu od početka NBA karijere, koju je proveo u Detroitu i Bostonu i dočekao je u pravom trenutku da do svog 27. rođendana, 15. avgusta, vjerovatno potpiše mnogo bogatiji ugovor od onoga koji je imao do sada.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC