• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AMERIKANAC IZ DENVERA POLUDIO ZA RAKIJOM: "Nikada neću odbiti" (VIDEO)

Cijeli Denver je zbog Nikole Jokića u transu, a rakija bi mogla da postane omiljeno piće navijačima Nagetsa.

 Rajan Grini pije rakiju Izvor: Twitter/RyanGreeneDNVR/Elian_H19/printscreen

Nikola Jokić je odveo Denver do titule u NBA ligi, a parada koja je upriličena na ulicama grada i dalje je jedna od glavnih tema u SAD. Srpski košarkaš bio je izuzetno dobro raspoložen i pored incidenata koji su se dogodili, trener Majkl Meloun je bio izuzetno pijan, a Brus Braun tvrdio da ga je najbolji igrač tima otrovao od alkohola. Čini se da je prethodnih dana cijeli Denver mnogo popio, a u tu grupu mogao bi da upadne i Rajan Grini, koji je na sajtu "DNVR Sports" zadužen za video produkciju.

Njega su mangupi prevarili, pa mu tokom šetnje po ulicama grada u Koloradu "uvalili" čarobno piće iz Srbije. Znao je Rajan kakvog je ukusa rakija, već je bio u Srbiji i imao priliku da je proba, ali po izrazu lica djeluje da je malo jače cugnuo. Ipak, to ga nije pokolebalo, odustati neće.

"Nikada neću odbiti rakiju! Poštovanje za ove momke", napisao je Rajan na svom Tviter profilu, uz kratak snimak na kojem se vidi kako ga navijači sa srpskom zastavom nude alkoholom. On je otpio gutljaj, napravio "kiselu" facu i podsjetio se vremena koje je proveo u Srbiji kada je sajt za koji radi pravio sajt o najboljem košarkašu današnjice. Pogledajte scenu sa proslave titule:

Inače, Nikola Jokić je Denver Nagetse odveo do prve titule u istoriji franšize. Tim iz Kolorada je prvo postojao pod imenom Denver Roketsi i takmičio se u ABA ligi, a nakon osnivanja NBA ima kontinuitet u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Ipak, Nagetsi nisu imali previše uspjeha tokom prethodnih decenija i tek sa centrom iz Sombora bilježe najbolje rezultate.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC