• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA NIKOLA JOKIĆ VOZI? Srpski košarkaš ima tri skupocjena automobila - jedan je kupio odmah poslije svadbe

Nikola Jokić ima tri automobila koja najčešće vozi...

 Šta vozi Nikola Jokić Izvor: YouTube/Printscreen/RoCars

Nikola Jokić stigao je u Srbiju. Poslije osvajanja titule u NBA ligi i slavlja na ulicama Denvera, pa potom i u Las Vegasu, došao je kući. Odmah se uputio ka Somboru sa svojom suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom. Tamo će već u nedjelju ići da gleda konjičke trke na hipodromu, kao što je i najavio.

Dok obožava konje i uživa u tome, srpski centar voli i automobile. Tako u svojoj garaži ima tri skupocjena auta. Dva su iz Italije, a jedan je iz Njemačke. U pitanju su dva Lamborginija i jedan Mercededes. Upravo je posljednji, auto njemačke marke kupio odmah poslije svadbe. Mercedes-Benz AMG g63. Za pet sekundi ubrzava od 0 do 100 kilometara i maksimalna brzina je 210 km/h. Cijena ovog automobila u Njemačkoj je oko 270.000 evra.

Taj automibl ima i četiri programa vožnje, pogon preko četiri osovine i ima zaštitne panele, gume, blokade diferencijala i to ga čini spremnim da se bori sa svim preprekama. Pogledajte i kako taj auto izgleda:

Drugi automobil je Lamborgini Hurakan. Njegova maksimalna brzina je čak 325 km/h i od 0 do 100 dolazi za 3,2 sekunde i njegova cijena je oko 300.000 evra. Treći automobil je Lamborgini Aventador S. On je ujedno i najbrži, pošto može da ide do 350 km/h i za 2,9 sekundi dolazi od 0 do 100 km/h. Cijena ovog automobila je oko 380.000 evra.

Izvor: Profimedia

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC