• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJAMI SPREMIO BOMBU - TREJDUJU NIKOLU JOVIĆA?! Hoće da napadnu titulu - za superstara daju četvoricu igrača!

Tim sa Floride je izgubio od Denvera u finalu NBA lige, a Nikola Jović mogao bi da bude "žrtva" i da se preseli u drugi tim.

 Nikola Jović bi mogao biti trejdovan Izvor: Profimedia

Već tokom svoje ruki sezone u NBA ligi Nikola Jović je imao priliku da igra mečeve za titulu, ali... Čini se da bi Majami, koji je prošlog ljeta draftovao nekadašnjeg igrača Mege, sada mogao da ga se "riješi". U SAD se sve glasnije priča o trejdu u kojem bi tim sa Floride poslao srpskog košarkaša u drugi klub, kao dio paketa za jedno zvučnije ime.

Navodno Majami Hit razmišlja da angažuje Bredlija Bila iz Vašington Vizardsa, a Nikola Jović bi mogao da bude dio tog trejda. Prijedlog Majamija je, prenose američki novinari, da spakuju Kajla Laurija, Dankana Robinsona, Nikolu Jovića i još jednog pika prve runde na nekom od sljedećih draftova, a da zauzvrat dobiju igrača sa kojim bi imali tim za napad na šampionsku titulu.

Za sada nije poznato koliko je realno da se ovakav trejd dogodi, posebno jer se očekuje da za Bredlija Bila bude zainteresovano mnogo NBA franšiza. Ponudu je već pripremio Finiks, u narednim danima bi mogli još neki timovi, a Majami već sada smatra da je bil kockica koja im nedostaje da osvoje titulu. Ove sezone u timu nisu imali igrača sa takvim kvalitetima, pa ih je Nikola Jokić prilično lako pobijedio u NBA finalu.

Što se tiče Jovića, on je bio najmlađi učesnik NBA finala ove sezone, ali nije imao zapaženiju ulogu. Tokom sezone je odigrao 15 mečeva za Majami, a još sedam puta nastupio je u plej-ofu. Tek je prije nekoliko dana napunio 20 godina i nema sumnje da je pred njim još mnogo godina igranja u najjačoj ligi na svijetu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC