• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELJKO IMA PORUKU ZA SVE NAVIJAČE PARTIZANA U ARENI! Obradović nahvalio Zvezdu, pa se obratio crno-bijelima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana Željko Obradović pozvao navijače na sportsko ponašanje tokom petog meča finala ABA lige.

 Željko Obradović najavio odlučujući meč za šampiona ABA lige Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u četvrtak uveče u Beogradskoj areni odlučuju o pobjedniku ABA lige za ovu sezonu. Oba tima su odbranila domaći teren u dosadašnjem toku serije, pa crno-bijeli pred svojim navijačima imaju treću "meč loptu" za titulu u regionalnom takmičenju. Taj susret - posljednji i najvažniji u ovoj sezoni - najavili su trener Željko Obradović i kapiten Kevin Panter.

Iskusni stručnjak i najtrofejniji evropski trener pohvlalio je kvalitet protivnika, a zatim i poslao veoma bitnu poruku navijačima koji će dvoranu ispuniti do posljednjeg mjesta. Biće veoma važno da sve protekne u najboljem redu, što nije bio slučaj na prethodna četiri meča.

"Daćemo sve od sebe da postanemo šampioni ABA lige protiv odličnog tima kakva je Crvena zvezda", poručio je trener crno-bijelih i dodao: "Peta finalna utakmica, 2-2 u seriji. Izjednačeno je. Želim naravno prvu poruku da pošaljem navijačima Partizana koji su bili fenomenalni ove godine, koji su nosili tim, koji su nam bili vjetar u leđa, koji su uvek davali dodatnu motivaciju svima nama, da i u ovoj utakmici to ponovo rade. Da bodre ekipu, ali da naravno sve protekne fer i sportski. Da ne padne nijedan novčić na teren. To bi nam bilo najveća pomoć.

Nije Obradović mogao da se zaustavi tu, nastavio je da ponavlja koliko je za Partizan važno da se posljednji meč finala ne prekida. Po njegovim riječima, ne postoji bolji način da navijači pomognu crno-bijelima na meču koji odlučuje o osvajaču trofeja.

"Molim ih i preklinjem još jednom da navijanje bude na nivou. Bez ikakvog vrijeđanja. Ponavljam, bez ikakvih bacanja papirića ili novčića na pakret. Još jednom, to bi bila najveća moguća pomoć koju mogu da nam pruže u ovom trenutku. Naravno, daćemo sve od sebe da seriju završimo tako što ćemo da pobijedimo i postanemo prvaci ABA lige, protiv jednog odličnog tima kao što je Crvena zvezda."

Meč protiv najvećeg rivala najavio je i kapiten Kevin Panter, koji je i sam svojevremeno igrao za Zvezdu.

"Daćemo sve od sebe. Ovo je posljednja utakmica u sezoni. Ovo je meč za titulu. Moramo da damo sve od sebe. Atmosfera u timu je jako dobra. Potrudićemo se da odbranimo domaći teren. Iza nas su teške utakmice, ali zadržali smo dobar duh, svi se osjećaju dobro i svi želimo pobjedu. Očekujemo veliku podršku navijača. Uživali smo sa njima cijele sezone, nadam se da ćemo uživati zajedno i u ovoj posljednjoj utakmici. Bilo je zadovoljstvo igrati pred njima i nadamo se da ćemo na terenu završiti posao kako treba", rekao je Panter.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC