• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO SE REPREZENTACIJA SCG RASPALA 2005. GODINE? Bojan otkrio šta se dešavalo - Željko, Gurović i lupanje šamara

Bojan Popović otkrio je detalje koji su doveli do problema u reprezentaciji Srbije i Crne Gore pred Evropsko prvenstvo 2005. godine.

 Kako se raspala reprezentacija Srbije i Crne Gore Izvor: Screenshot/YouTube/Jao Mile podcast/MN Press

Reprezentacija Srbije i Crne Gore je 2005. godine imala velike ciljeve na Evropskom prvenstvu. Šampionat se održavao u Beogradu, Novom Sadu, Vršcu i Podgorici i prednost domaćeg terena bila je viđena kao bitan faktor u pohodu na medalje. Međutim, dogodilo se potpuno suprotno, kolaps i poraz u osmini finala za tim koji je sa klupe vodio Željko Obradović.

Da stvari nisu funkcionisale kako treba pričali su mnogi igrači, sada je o tome govorio i Bojan Popović (40), nekadašnji plejmejker.

"Reprezentacija treba utakmica, posljednja priprema, dva dana pred početak takmičenja. Sa kim ćemo da igramo? FMP. I dolazi napaljeni FMP da igra protiv reprezentacije koje raštimovana i polako se raspada. Neriješeno cijelu utakmicu, FMP dobija reprezentaciju", počinje Popović priču u podkastu "Jao Mile" kod bivšeg košarkaša "Mileta Ilića".

Ne zaboravlja detalje sa tog duela.

"Meč zatvorenog tipa, ne snima se, ne vodi se zapisnik, samo rezultat. U jednom momentu pred kraj neko daje koš, Savanović se raduje, viče 'too, bravo'. Gurović se okrene i nešto mu dobaci kao 'Šta ti pričaš'. Tad se Željko obradio Milanu, pitao ga šta je bilo, on tu nešto o Savanoviću, pa mu objasni da se dečko samo raduje, dali su koš. Pa dobro, nek se raduje, ali treba mu lupiti šamare", dodao je Popović i počeo da se smije.

Bojan Popović
Izvor: Youtube/Jao Mile podcast

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC