• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smuvala Džordanovog sina i uništila biznis na sajtu za odrasle: Nekad su je obožavali, sad im smeta njen dečko! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna Larsa Pipen više ne zarađuje kao prije jer se njenim pratiocima ne sviđa što je smuvala 17 godina mlađeg Markusa, sina Majkla Džordana.

 Bivša supruga Skotija Pipena Larsa smuvala se sa sinom Majkla Džordana Izvor: Instagram/larsapippen/printscreen

Košarkaški svet ostao je u šoku kada se saznalo da je Larsa Pipen (48), nekadašnja supruga čuvenog NBA igrača Skotija, smuvala daleko mlađeg Markusa Džordana! Sin Majkla Džordana čak je 17 godina mlađi od najpoznatije zavodnice NBA zvijezda, ali njoj je baš to bilo potrebno - neki "nov", mlađi, neko ko će joj vratiti vjeru u ljubav!

Nakon što se razvela od Skotija Pipena sa kojim je četiri za noć "lomila krevet", Larsa Pipen je imala avanturu sa Malikom Bizlijem, a sada djeluje da se skrasila. Već mjesecima je u vezi sa sinom najboljeg košarkaša svih vremena, ali to ima i lošu stranu. Stabilna veza koju grade potpuno je uništila biznis Larse Pipen, odnosno njen profil na sajtu za odrasle! Čini se da njenim pratiocima više smeta Markus nego što Markusu smeta da mu izabranica pozira gola!

"Nemam problema sa tim“, rekao je Markus Džordan tokom emisije u utorak i dodao: "Sve dok nju to čini srećnom, dok uživa u tome... I gledaj, mislim da je to izvor prihoda za tebe. Nikada ne bih želio da blokiram tvoj uspjeh ili blagostanje." Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen:

Larsa Pipen je nedavno komentarisala sa Endijem Koenom koliko zapravo zarađuje od profila na sajtu za odrasle i mnoge je ta cifra zbunila. Bivša žena Skotija Pipena otkrila je da u roku od nekoliko nedjelja samo od jednog svog fana zaradila oko 200.000 dolara, što je ogroman novac u poređenju sa drugim modelima.

Ipak, rijetki su oni kojima se u posljednje vrijeme sviđa šta radi Larsa Pipen! Najpoznatija "kuguarka" NBA lige ispričala je kako veza sa sinom Majkla Džordana uopšte nije dobra za njen posao, jer se obožavateljima ne sviđa što sada ima dečka! "Bukvalno, ljudi koji mi tamo pišu kao da nisu srećni što sam u vezi sa tobom, ali je zabavno“, rekla je Larsa i otkrila: "Zabavno je i kul, sve dok vam tebi smeta. Ako bi tebi prestalo da se dopada to što radim, prestala bih. Ugasila bih nalog!"

Za one koji su radoznali oko Larsinog profila na sajtu "Onlyfans" treba istaći da je ona jedna od rijetkih poznatih ličnosti koja ne naplaćuje pristup sadržaju. Zapravo, potpuno je besplatno da se pretplatite i pratite sadržaj koji kreira za sve svoje pratioce, a samo se posebne želje plaćaju - vjerovatno veoma skupo, jer Larsa Pipen sasvim dobro živi od ovog biznisa!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC