• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od Zvezde, krilni centar ponovo izmakao crveno-bijelima: Sve bilo gotovo, a onda je Evroliga pokvarila dogovor!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dogovor igrača i Zvezde je prošle godine propao zbog suspenzije Evrolige, a sada je Italijan riješio da se vrati u domovinu.

 Akile Polonara potpisao za Virtus Izvor: MN PRESS

Neće se ni ove sezone ukrstiti putevi Crvene zvezde i Akilea Polonare. Iskusni italijanski krilni centar je nakon rastanka sa Žalgirisom ostao u Evroligi i naredne sezone će nastupati za Virtus iz Bolonje sa kojim je potpisao dvogodišnju saradnju. 

Polonara je prošlu sezonu počeo kao član Efesa, ali se u ekipi Ergina Atamana nije snašao, pa je onda u toku sezone bilo jasno da će tada aktuelni prvak Evrope probati da ga se riješi. Crvena zvezda se pojavila kao moguća opcija, ali je Evroliga sve pokvarila! Otkrio je kasnije Polonara da je bio blizu dolaska u Beograd, ali je poslije suspenzije crveno-bijelih odustao od te ideje. 

Crvena zvezda je kažnjena zabranom registrovanja igrača u trenutku kada je Fakundo Kampaco stigao u tim i čekalo se duže od mjesec dana da on dobije dozvolu da za ekipu Duška Ivanovića zaigra u elitnom takmičenju. 

"Bilo je veliko interesovanje Crvene zvezde. Sa moje strane, ja sam ovu ponudu uzeo u obzir i zato što sam već radio sa Duškom Ivanovićem u Baskoniji i bilo mi je jako dobro sa njim. Ivanović je jedan od dvojice najboljih trenera sa kojima sam radio. Imao sam najbolju sezonu u karijeri sa njim u Baskoniji. Ulio mi je mnogo samopouzdanja. Te sezone sam bio igrač sa najviše minuta u Evroligi, možda sam čak igrao i više nego što sam zaslužio. Postojalo je veliko interesovanje sa obje strane. Onda sa činjenicom da je Crvena zvezda dobila zabranu registracije novih igrača, kao što se desilo sa Fakundom Kampacom, ništa se više nije desilo. Da, bili smo veoma bliski", rekao je Polonara o pregovorima sa Crvenom zvezdom. 

Sada je na mjestu "četvorke" klub napustio Ben Bentil, a vratio se Dejan Davidovac. Filip Petrušev je u Americi i za sada je nejasno da li će se vraćati u ekipu, a pod ugovorom je i Dalibor Ilić, dok Stefan Lazarević i Luka Mitrović u nekim taktičkim opcijama mogu da zaigraju na "četvorci".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC