• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MADAR OTIŠAO IZ PARTIZANA! Fenerbahče mu dao bogat ugovor do 2025. godine, biće nosilac tima

Turski klub je na svom sajtu zvanično potvrdio da je angažovao Jama Madara.

 Jam Madar je novi košarkaš Fenerbahčea Izvor: MN PRESS

Jam Madar je novi košarkaš Fenerbahčea, sada je i zvanično. U posljednjih 48 sati pojavila se informacija da bi "zvijezda u usponu Evrolige" mogla karijeru da nastavi u redovima turskog kluba, jutros se pročulo da je posao blizu završetka, a sada je Fenerbahče na svojim kanalima na društvenim mrežama potvrdio dolazak Izraelca.

Na taj način, Jam Madar je napustio redove Partizana poslije dvije vrlo dobre sezone u kojima je značajno igrački napredovao kod Željka Obradovića. Bio je ljubimac navijača i trenera, međutim nije uspio da se dogovori oko produžetka saradnje sa crno-bijelima pošto je navodno tražio dvostruko veću platu nego što je imao prethodne sezone, što u Partizanu jednostavno nisu mogli da ispune za razliku od Fenerahčea.

Turski klub je saopštio da je potpisao dvogodišnji ugovor sa Madarom uz opciju produžetka na još jednu sezonu, pa je tako postao kapitalno pojačanje Dimitrisa Itudisa za novu sezonu, a spekuliše se da poslije toga Fenerbahče kreće i po centre - pošto su Sertač Šanli i Jorgos Papajanis na njihovoj listi.

Prethodne sezone Jam Madar je bio "mlada zvijezda Evrolige u usponu" nakon što je u svojoj drugoj sezoni sa crno-bijelima u Evroligi prosječno bilježio 5,8 poena, 1,2 skoka i 1,6 asistencija. Za njega se pisalo da bi mogao da ode u Boston, gdje Seltiksi imaju NBA prava na njega, a potom i Makabi, da bi završio u Feneru. Partizan su već napustili Matijas Lesor (PAO), Janis Papapetru (PAO) i Dante Egzum (Dalas).


BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:22
Jam Madar posle derbija najpre otišao do devojke i brata
Izvor: Kurir sport
Izvor: Kurir sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC