• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOLIM PARTIZAN, ALI POSLJEDNJIH 10 DANA... Jam Madar poslao misterioznu poruku: Emocije nisu bile obostrane

Doskorašnji košarkaš Partizana Jam Madar oglasio se na društvenim mrežama poslije odlaska iz Partizana.

 Jam Madar poruka nakon odlaska u Fenerbahče Izvor: Profimedia

Izraelski košarkaš Jam Madar zvanično je napustio Partizan poslije dvije sezone i preselio se u Fenerbahče, potvrđeno je jutros. Madar nije uspio da se dogovori sa crno-bijelima oko produžetka saradnje pošto je prema pisanju izraelskih medija tražio dvostruko veću platu nego što je imao prethodne godine, što u Partizanu nisu mogli i željeli da plate, ali izgleda da je to plejmejker dobio u Turskoj.

Tim povodom oprostio se od navijača Partizana na Instagramu uz poruku da voli klub, da mu je zadovoljstvo što je radio sa Obradovićem i da će uvijek biti uz klub, ali isto tako je napisao i da prethodnih desetak dana emocije nisu bile obostrane. Prenosimo njegovo saopštenje u cjelosti:

"Familijo moja, postoje momenti u životu kada je teško donijeti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu, ali sam u posljednjih 10 dana vidio da emocije nisu obostrane i zato nisam imao pravi izbor. Želio bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osjećam ako kod kuće kada sam bio daleko od svoje. Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svijetu, treneru koji je prije svega sjajan čovjek i životni mentor. Hvala vam što ste me izabrali i promijenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili dio svega ovoga. Zauvijek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspjeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvijek ću biti navijač Partizana, bez obzira gdje odem. Dok se ne sretnemo ponovo", napisao je Izraelac.

Prethodne sezone Jam Madar je bio "mlada zvijezda Evrolige u usponu" nakon što je u svojoj drugoj sezoni sa crno-bijelima u Evroligi prosečno bilježio 5,8 poena, 1,2 skoka i 1,6 asistencija. Za njega se pisalo da bi mogao da ode u Boston, gdje Seltiksi imaju NBA prava na njega, a potom i Makabi, da bi završio u Feneru. Partizan su već napustili Matijas Lesor (PAO), Janis Papapetru (PAO) i Dante Egzum (Dalas).

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:22
Jam Madar posle derbija najpre otišao do devojke i brata
Izvor: Kurir sport
Izvor: Kurir sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC