• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragić objavio crno-bijeli znak i raspalio maštu navijača Partizana!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Goran Dragić se već neko vrijeme među navijačima Partizana pominje kao idealno pojačanje za narednu sezonu, a zbog objave na Instagramu dodatno je raspalio maštu crno-bijelih.

 Goran Dragić objava na instagramu zapalila navijače Partizana Izvor: Profimedia

Slovenački košarkaš Goran Dragić trenutno je bez kluba poslije razlaza sa Milvokijem, a njegovi budući planovi u igračkoj karijeri nisu poznati. Za sada nema informacija da ga je kontaktirao neki od NBA klubova, pa se tako sporadično na društvenim mrežama pojavljuju spekulacije, odnosno više želje, navijača Partizana da bi mogao da završi u njihovim redovima.

Sada je to Dragić dodatno "raspalio" tako što je objavio crno-bijele fotografije sa jednog događaja i upravo u opisu postavio crno-bijele znakove, što je bilo dovoljno da Grobari "polude". Mnogi su u tom jednostavnom gestu prepoznali nameru ili naznaku dolaska u Partizan, a čak mu se u komentarima javio i Bogdan Bogdanović. Prokomentarisao je samo "pogledom ispod obrve", čime je samo dodatno podigao temperaturu kod navijača.

"E, slobodni smo na pleju", "Tako je brate, samo crno-bijelo! Čekamo te u Partizanu...", "Prave boje Dragiću", "Dođi kod nas, da zajedno osvojimo titulu prvaka Evrope", "Čekamo te Gorane!", "Namjerno nam to radiš", samo su neki od komentara koji se nižu na njegovu misterioznu objavu.

Podsjetimo, Dragić je navijač Partizana, a na Jadranu je posljednji put igrao noseći dres Olimpije 2008. godine, a igrao je još za Slovan, Mursiju, Finiks, Hjuston, Baskoniju, Majami, Toronto, Bruklin, Čikago i naposletku Milvoki. Isticao je više puta da mu je san i da osvoji šampionski prsten u NBA, međutim odlasci u klubove na kraju spiska - uz veteranske ugovore - nisu mu doneli toliko željeni trofej. Zato je nedavno objavio da prodaje luksuznu kuću u Majamiju...

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:31
Šakil O'Nil puštao muziku na žurci u Hrvatskoj, na binu izašli Dončić i Dragić
Izvor: Instagram/the_1_dragonn
Izvor: Instagram/the_1_dragonn

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC