• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVIŽDUCI U NBA? IGRAO SAM U BEOGRADU! Slovenac se smijao na pitanje o navijačima: "To nije ništa!"

Autor Nemanja Stanojčić

Goran Dragić pričao je o zvižducima i publici u NBA ligi, spomenuo je i Beograd.

 Goran Dragić o zvižducima Izvor: Profimedia

Goran Dragić pokušaće da osvoji titulu u NBA ligi. Prešao je u Milvoki i zajedno sa Janisom Adetokumbom i Baksima ima najveće ambicije u najjačoj ligi svijeta. Prije početka plej-ofa, u kom još uvijek čeka protivnika, pričao je o evropskoj košarci, reprezentaciji, navijačima...

Jedno od pitanja odnosilo se na žvižduke koje je dobio u Torontu i načinu na koji ga je dočekala publika u nekadašnjem klubu. "Ne zanima me zaista. Svi pričaju o tome kako su mi zviždali kada god sam imao loptu i šta sad? Igrao sam u Beogradu ranije i to je ništa u poređenju sa tim. Normalno je, ne znam zašto su svi toliko znatiželjni u vezi toga", rekao je Dragić za "Mundo deportivo"

Vjeruje da bi i neki od timova iz Evrolige mogli da se takmiče u NBA. "Moram da naglasim prije svega da evroligaški timovi nisu navikli da igraju u tako jakom ritmu. Vjerujem da bi ekipe poput Reala, Barselone, Efesa mogli da se takmiče, ali ne znam koliko pobjeda bi mogli da ostvare, teško je to reći."

Na prethodnom Evrobasketu je sa Slovenijom ispao u četvrtfinalu, nije uspio da odbrani titulu osvojenu sa Igorom Kokoškovim 2017. godine, a još ne zna hoće li biti dio predstojećeg Mundobasketa. "Hemija nije bila ista kao 2017. godine. Mali detalji i neki drugi faktori. Sistem takmičenja je intrigantan, jer poslije grupne faze moraš da dobiješ svaki meč ili ispadaš. Fokus je neophodan, ne znam da li ću igrati na Mundobasketu, ali na Evropskom prvenstvu, koje smo osvojili, bili smo u mnogo težoj grupi i dobili smo skoro svaki meč. Prošle godine smo bili favoriti na papiru protiv Poljske, pa smo ispali", zaključio je Dragić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC