• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koja pjesma? Ma 'ajde, znate vi dobro koja! Dragić pričao o Srbiji, Jokiću, ali i o slavlju uz srpske hitove! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Goran Dragić i Nikola Jokić su se sreli tokom ovogodišnjeg Eurobasketa, a ostaje da se vidi da li će se susresti i na terenu! Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Goran Dragić o nastupu Slovenije na Eurobasketu 2022 Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Slovenija je uspjela poslije velike borbe da savlada Belgiju i da se plasira u četvrtfinale Eurobasketa, a nakon te utakmice Goran Dragić je izgledao jako umorno. 

Priznao je poslije meča da je bilo jako teško sa atipičnom ekipom Belgije, koja je i Srbiji pravila velike probleme u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Neka baš čudna utakmica, ali moram da čestitam Belgijancima, bili su sjajni. Igrali su tvrdo, zajedno, pogotovo smo imali problema sa rotacijama, nekako su nam ušli usred reketa  i uvijek je bilo otvorenog šuta, na kraju su nam ubacili te trojku. Malo smo se mučili, ali ovo su najteže utakmice zbog toga jer svi očekuju da ih dobiješ. Dobili smo i idemo dalje", rekao je Dragić. 

Pogledajte

02:20
Goran Dragic nakon Belgije
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Novi bek Čikago Bulsa bio je prva violina Slovenije 2017. godine kada su osvojili titulu prvaka Evrope, ali sada je ovo potpuno drugačiji tim. Nedostaju dva bitna igrača i zbog toga je stil igre drugačiji. 

"Mislim da smo 2017. imali totalno drugačiji tim, a i ja sam imao manje godina, 31 tada. Onda smo imali Entonija Rendolfa i Gašpera Vidmara i bili smo puno jači ispod koša, sad smo malo tanji i malo drugačije igramo, malo brže sa više šuteva spolja... Mislim i drugi trener je tu, tako da treba sve ukomponovati i napraviti novu hemiju. Na kraju krajeva imamo dobre igrače koji se slažu i to je najbitnije", rekao je on.

Sa Nikolom Jokićem je stigao da se vidi tokom ovog turnira i da popričaju o mečevima kako Slovenije tako i Srbije. 

"Pričali smo u hotelu, malo bili na kafici. On je meni rekao da niste imali nikakav problem u grupi, dobili ste sa 5:0. Nama je bilo malo drugačije, mi smo bili u 'grupi smrti', svaka utakmica je išla 'na nož'. Biće zanimljiva vaša utakmica sa Italijom", rekao je Dragić.

Kada se 2017. godine osvojila titula prvaka Evrope, slavilo se u taboru Slovenije uz srpske narodnjake. Kako će se sad proslaviti, uz koju pjesmu?

"Pa zna se, znate vi, 'ajde", rekao je Dragić za kraj uz široki osmijeh. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC