• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bum - Zvezda aktivirala novu bombu: Stigao brazilski plejmejker

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ne prestaju sa bombama u Crvenoj zvezdi, sada je stigao perspektivni plejmejker iz Brazila!

 Jago Dos Santos novi igrač Crvene zvezde Izvor: Profimedia/ordphotoxGmbHx/xHafner nph00200

Nova bomba na Malom Kalemegdanu, Crvena zvezda je ozvaničila potpisivanje ugovora sa brazilskim plejmejkerom Jagom Mateusom dos Santosom! Jedan od najboljih košarkaša ove južnoameričke zemlje je nakon godina u domovini provedenih u Paulistanu i Flamengu 2022. potpisao u njemačkoj za Ulm i tamo eksplodirao.

Prošle sezone je osvojio titulu šampiona Njemačke sa Ulmom ispred evroligaša Albe i Bajerna, a proglašen je za MVP-a finala Bundeslige. Sa Ulmom je takođe prošle godine dogurao jako daleko i u Evrokupu, a karakterišu ga prije svega sjajne dodavačke sposobnosti. 

Omaleni plejmejker koji je visok 175 centimetara je potpisao ugovor na tri godine sa crveno-bijelima, a prošle sezone je u Evrokupu prosječno bilježio 13 poena uz 6,1 asistnciju i 3 skoka po meču. 

"Brazilski reprezentativac i dosadašnji član šampiona Njemačke Ulma, Jago Dos Santos Mateus novi je član KK Crvena zvezda Meridianbet! Dos Santos koji ima 24 godine (09.03.1999) igra na poziciji organizatora igre, visok je 175 centimetara i odlikuje ga velika brzina, energija na terenu, i odličan pregled igre. Mladi Brazilac potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom Meridianbet, a osim Ulma sa kojim je u junu osvojio istorijsku titulu prvaka Njemačke i bio MVP finala, igrao je i za najveći brazilski klub Flamengo sa kojim je 2022.godine osvojio Interkontinetalni kup, dok je prve korake pravio u ekipi Paulistano", navodi se u zvaničnom saopštenju KK Crvena zvezda. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC