• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA! Zvezda dovela bivšeg NBA igrača: Sedmo pojačanje stiglo na Mali Kalemegdan!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Šabaz Nejpijer je zvanično postao novi košarkaš Crvene zvezde.

 Šabaz Nejpijer potpisao za KK Crvena zvezda Izvor: Profimedia

Crvena zvezda Meridianbet je dovela još jedno veliko pojačanje pošto je potpisao Šabaz Nejpijer, nekadašnji NBA košarkaš.

Klub je potvrdio jutros potpis koji se najavljivao danima u medijima, prethodno je Nejpijer bio interesantan crveno-bijelima i prošlog ljeta, ali tek sada je došlo do konačnog dogovora. Očekuje se da će Nejpijer biti direktna zamjena za Fakunda Kampaca na poziciji plejmejkera naredne sezone.

Nejpijer, koji je rođen u Bostonu 1991. godine i koji pored američkog posjeduje i portorikanski pasoš, potpisao je ugovor na dvije godine. Dolazi iz Olimpije iz Milana, sa kojim je bio šampion Italije prošle sezone, a u Evropi je igrao još za Zenit iz Sankt Peterburga.

Nejpijer je inače važio za jednog od najvećih talenata u vrijeme dok je igrao na koledžu Konektikat. Čak dva puta je osvajao NCAA i privukao je veliku pažnju, ali je na draftu 2014. godine bio tek 24. pik. Interesantno, odabrao ga je Šarlot, ali je potom Lebron Džejms urgirao kod rukovodstva Majamija da trejduje za njega. Ipak, Nejpijer je samo godinu dana igrao za Majami, a potom je nosio dres Orlanda, Portlanda, Bruklina, Minesote i Vašingtona.

Podsjetimo, Crvena zvezda je ovog leta već dovela veliki broj igrača: Dejana Davidovca, Adama Hangu, Rokasa Gidraitisa, Marka Simonovića, Džoela Bolomboja, Miloša Teodosića i Majka Tobija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC