• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG IZJAVE O SPISKU PO "NACIONALNOM KLJUČU" NASTAO HAOS! Musa odgovorio Jovanoviću: Pljuješ reprezentaciju, a igrao si!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Džanan Musa se oglasio zbog izjave Zlatka Jovanovića o reprezentaciji BiH.

 Džanan Musa odgovorio Zlatku Jovanoviću Izvor: YouTube/Jao Mile/Screenshot/MN Press

Bivši košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatko Jovanović podigao je buru gostovanjem u podkastu "Jao Mile" u kome je izjavio da se spisak "zmajeva" sklapao po "nacionalnom ključu". Odmah poslije njegovih riječi reagovao je nekadašnji reprezentativac Nihad Đedović, koji je demantovao ove tvrdnje, dok se ubrzo potom javio i jedan od najboljih aktuelnih igrača koje "zmajevi" imaju, šampion Evrolige - Džanan Musa.

"Pljuvati i govoriti o reprezentaciji BiH, za koju su između ostalog i igrao, jako je neprofesionalno. Naša reprezentacija možda ima mane, ali za istu su uvijek igrali najbolji raspoloživi igrači", napisao je Musa na svom Instagramu nakon što je pogledao gostovanje Zlatka Jovanovića.

Jovanović je inače za vrijeme igračkih dana nastupao za Novi Bečej, Borac iz Banjaluke, Slobodu iz Tuzle, Bosnu iz Sarajeva, Spars, Temišvar i mnoge druge klubove, a bez dlake na jeziku govorio je o reprezentaciji BiH. Ovo je njegova izjava koja je podigla veliku buru u komšijskoj zemlji: "Kada kažeš nekome reprezentacija, svi smatraju, to je ‘vau’. Ja sam tako kao klinac uvzhek smatrao, ali kad odeš tamo i vidiš kakav je to kuršlus, ti ne bi vherovao. Ja sam i dan danas blizak sa ljudima u Savezu, ali vherovatno si čuo, bio ti je Feliks Kojadinović u podkastu, kako se raspoređuju igrači, iz kojeg entiteta, koliko ove vhere, koliko one. Ne možeš da selektiraš ekipu od 12 igrača za kvalifikacije ako ne rasporediš tačno, dajem primjer, četiri pravoslavca, četiri katolika i četiri igrača islamske vjeroispovesti", naveo je on.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

49:55
Šesta Lična – S5SP7
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC