• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN I ZVEZDA SELE IZ ARENE: Zbog koncerata nema košarke?!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Već zakazani nastupi regionalnih zvijezda utiču na obaveze Partizana i Zvezde u Evroligi.

 Partizan i Crvena zvezda sele iz Arene u Beogradu zbog koncerata Izvor: MN PRESS

Samo nekoliko dana nakon što je Evroliga saopštila kompletan raspored ligaškog dijela takmičenja za narednu sezonu, pojavili su se prvi problemi za srpske klubove! Od ove sezone i Partizan i Crvena zvezda će koristiti Beogradsku arenu kao svoj dom, a na istom mjestu će morati da "uklapaju" obaveze sa nekim od najpoznatijih muzičara u regionu!

Tako bi na utakmicu Partizana i Albe zakazanu za 17. novembra mogao da utiče Dino Merlin, koji istog dana i na istom mjestu treba da održi koncert. Ovo nije jedini takav slučaj, jer će slične probleme imati i Crvena zvezda, koja 15. decembra treba da dočeka Albu, u vrijeme kada se u Areni "najavio" njen veliki navijač Miroslav Ilić. Dvije velike regionalne zvijezde mogle da utiču na obaveze srpskih klubova u mečevima protiv najboljih evropskih timova, pa samim tim i na sitnije izmjene u kalendaru ili selidbu iz Arene..

Treba pomenuti i da se okršaj Crvene zvezde i Bajerna igra 2. novembra, samo 24 sata pre velikog koncerta Ace Lukasa koji tradicionalno nastupa na svoj rođendan. Takođe, prvi derbi u sezoni Partizan i Zvezda treba da odigraju 26.oktobra, a zanimljivo je da je Arena "bukirana" i dva dana prije i dva dana poslije tog susreta! Prvo će 24. oktobra pred beogradskom publikom nastupiti Hauser, jedan od dvojice hrvatskih umjetnika koji su činili "2Cellos", a zatim će internacionalna pjevačka grupa "Il Divo" još jedan pokazati svoj talenat publici u Srbiji.

Iako djeluje da je dva dana razmaka između koncerta i utakmice dovoljno, pomenućemo još nekoliko okršaja koji bi mogli da naprave probleme u rasporedu. Što se te liste tiče, Crvena zvezda je lošije prošla od najvećeg rivala, pošto dva dana prije koncerta Ane Nikolić čeka Asvel, dva dana pred Džibonijev koncert igra sa Monakom i tri dana pred pomenuti koncert Edina Dervišhalidovića igra protiv Fenerbahčea.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC