• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija bez Kalinića, Jokić i Micić pod upitnikom za Mundobasket! Poznato je kad Pešić konačno objavljuje spisak!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Kalinić neće ići na Svjetsko prvenstvo, dok su Jokić i Micić pod znakom pitanja i mala je vjerovatnoća da će putovati.

 Nikola Kalinić ne ide na Mundobasket Izvor: MN PRESS

Širi spisak selektora Svetislava Pešića za Mundobasket još uvijek se čeka i to će biti u ponedjeljak na zvaničnoj konferenciji za medije koja će se tada održati. Upravo će Kari tada novinarima izdiktirati na koga računa za pripremni period za Svjetsko prvenstvo. Na spisku neće biti Nikole Kalinića, dok su Vasilije Micić i Nikola Jokić pod upitnikom i male su šanse da će oni ići prenosi "Mozzart sport".

Kalinić je već i ranije nekoliko puta pričao da "osjeća bolove u leđima" i da mu je potrebno slobodno ljeto da se oporavi i zaliječi povrede. Micić je potpisao trogodišnji ugovor sa Oklahomom i donekle se i očekivalo da bi mogao da ostane u Americi i da se spremi za svoju prvu NBA sezonu. Za Jokića je poznato da je osvojio titulu sa Denverom i da je imao najdužu sezonu od svih srpskih košarkaša.

Kako će na kraju sve izgledati, ko će se naći na tom spisku? Odgovor stiže u ponedjeljak. Ono što je sigurno poznato jeste da će Bogdan Bogdanović biti u dresu sa nacionalnim grbom. Prvobitno je spsak trebalo da bude objavljen u subotu, ali je došlo do pomjeranja i selektor je odlučio da to ipak učini javno pred kamerama...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC