• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SELEKTORE, BEZ STRANACA U REPREZENTACIJI! Bivši reprezentativac Srbije se oglasio: Ako to uradimo, uništićemo našu djecu

Autor Dragan Šutvić

Vladimir Štimac se oglasio povodom eventualnpog pozivanja stranaca u reprezentaciju Srbije i istakao da je izričito protiv toga.

 vladimir štimac ne želi strance u reprezentaciji srbije Izvor: MN PRESS

Dok Srbija čeka da selektor Svetislav Pešić objavi spisak kandidata za odlazak na Mundobasket u dresu reprezentacije Srbije, vodi se velika polemika ko će biti među kandidatima. Odavno je tu i dilema da li Srbija treba da pođe putem nekih drugih nacionalnih timova koji se već godinama služe uslugama naturalizovanih igrača, a sada se o tome oglasio i Vladimir Štimac.

Iskusni centar koji je prošle sezone igrao u Turskoj sa nacionalnim timom je osvojio po jedno srebro na Evropskom i Svjetskom prvenstvu, kao i na Olimpijskim igrama, uz nekoliko zlata sa mlađim selekcijama i na Univezijadama. Njegovo mišljenje je da stranac nije potreban nacionalnom timu. 

"Poštujem mišljenje i stav svih. Ali što se tice stranaca u reprezentaciji moj stav je jasan: 'Bez stranaca u reprezentaciji.'
Toliko djece naše i talenata kojima treba prilika i šansa! U njih se mora uložiti. Sjećam se kad smo otišli polupani pa se ipak vratili sa medaljama. Ne treba mijenjati genetiku reprezentacije. Uništicemo generacije djece i duh košarke u Srbiji", rekao je Vladimir Štimac. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC