• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIŠTA OD MIROTIĆA, UDARIĆE BRAT NA BRATA! Bomba evropske košarke

Autor Nikola Lalović

Otkucava sat, prelazni rok se bliži kraju, a timovi lagano odustaju od angažovanja Nikole Mirotića.

 Huanćo Ernangomez u Panatinaikosu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES/MN press

Nikola Mirotić je u baš ozbiljnom problemu! Nakon što je odlučio da ne dođe u Partizan, a poslije raskida ugovora sa Barselonom klubovi jedan po jedan odustaju od njega. Prvo se iz trke za njegov potpis povukao Monako, a sada i Panatinaikos.

Grčki klub je već ove sezone doveo devet pojačanja i potpuno je promijenio tim, a za mjesto krilnog centra su željeli da u timu imaju Mirotića ili Šengeliju. Nakon što je Virtus najavio da će za Šengeliju tražiti 1.000.000 evra obeštećenja taj transfer je propao, a sada grčki mediji navode da nema ništa ni od Mirotića. 

Panatinaikos se odlučio da dovede Huanća Ernangomeza! Dugogodišnji NBA igrač i nekadašnji saigrač Nikole Jokića u Denveru odlučio je da se vrati u Evropu. Htjela ga je Barselona, ali je on riješio da ne prihvati poziv kluba iz Katalonije i potpisaće ugovor sa "zelenima" iz Atine.

Nakon odličnog početka karijere u Estudijantesu preselio se u Denver za koji je igrao od 2016. do 2020. godine. Zatim je neuspješno imao epizode u Minesoti, Bostonu, San Antoniju, Juti i Torontu, a publika u Americi ga više pamti po ulozi Boa Kruza u filmu "Hasl" u kome glumi i Boban Marjanović. Njegov Brat Vili koji je karijeru počeo u Real Madridu, a kasnije je u NBA nastušao za Njujork, Šarlot i Nju Orleans pojačao je Barselonu i sada će se u Evroligi sastati sa Huančom.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC