• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"VILDOZI ODLAZAK IZ ZVEZDE NAJBOLJI POTEZ U KARIJERI!" Španci tvrde: Ataman će od njega da napravi novog Micića!

Autor Dragan Šutvić

Luka Vildoza je po pisanju španskih eksperata ubo džekpot kada je prešao u Panatinaikos iz Crvene zvezde!

 španski mediji o prelasku vildoze u panatinaikos Izvor: MN PRESS

Panatinaikos planira da osvoji Evropu i vlasnik ekipe Dimitris Janakopulos ne štedi da bi to uradio. Jedno od prvih pojačanja novog tima Ergina Atamana bio je prošlogodišnji plejmejker Crvene zvezde Luka Vildoza, od koga se mnogo očekuje.

Španski sajt "Basketplus" sada se oglasio dugom analizom i istakao da očekuje da u novom drim-timu Ergina Atamana Argentinac bude - Vasilije Micić!

"Vildoza dolazi poslije sjajne sezone u Crvenoj zvezdi i može da bude još bolji kod Atamana. Prosječno je imao 12,6 poena i 3,9 asistencija po meču u Evroligi, uz 41,6 odsto šuta iz igre. Uz to je bio MVP Evrolige u decembru i pokazao je koliko ima napadačkog potencijala. Mnogo je Vildoza sazrio i vratio se u Evropu još dominantniji nakon što je napustio Milvoki Bakse. Zato može da bude ključni igrač u Atamanovim rukama. Luka i Micić imaju neke zajedničke karakteristike i ono što je trener "izvukao" iz Srbina može i iz Vildoze. Obojica se ističu, kreiraju za sebem a Vildoza je bio jako efikasan i kada nema loptu. I u ovome je Micić proftirao u Atamanovom sistemu. Ako Ataman zadrži istu filozofiju Luka će biti pobjednik. Ne kažemo da će biti MVP Evrolige, ali imaće svoju najbolju sezonu u Evropi", piše u analizi španskog portala.

Vildoza je među prvima ozvaničio potpis sa Panatinaikosom kada se sezona završila i mnogi su pričali o tome da ga Ataman nije želio, već da je on doveden prije dogovora sa iskusnim turskim trenerom. Sada španski sajt ističe da to nije istina i da bi Ataman upravo na njemu i Kostasu Slukasu mogao da izgradi novi pobjednički tim. 

Panatinaikos planira da osvoji Evropu i vlasnik ekipe Dimitris Janakopulos ne štedi da bi to uradio. Jedno od prvih pojačanja novog tima Ergina Atamana bio je prošlogodišnji plejmejker Crvene zvezde Luka Vildoza, od koga se mnogo očekuje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC