• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PEŠIĆ KONAČNO DOBIO DOBRU VIJEST - VELIKO POJAČANJE SRBIJE! "On je jedan od najboljih plejeva u posljednjih 20 godina"

Stefan Jović pridružiće se ekipi Svetislava Pešića na pripremama od ponedjeljka.

 Stefan Jović stiže na pripreme Srbije Izvor: MN PRESS

Stefan Jović (32) dolazi na pripreme reprezentacije Srbije. Dobre vijesti za Svetislava Pešića poslije svih problema, posebno na poziciji organizatora igre. Kako prenosi kolega Zoran Petković sa niškog portala "Sport juga", on će u ponedjeljak da se priključi saigračima na treninzima.

Jović, inače rođeni Nišlija, zbog zdravstvenih problema u porodici bio je pot upitnikom za Mundobasket. Selektor je potvrdio da postoje problemi u familiji, ali da ga je stavio na spisak jer postoji velika želja da igra za nacionalni tim. "Stefan je jedan od najboljih plejmejkera koji se pojavio na ovim prostorima, a i šire u posljednjih 20 godina. Ako situacija u porodici bude u redu igraće, njegova familija takođe želi da on igra", rekao je Pešić na konferenciji za medije.

Vasilije Micić neće biti dio ekipe za Svjetsko prvenstvo jer je potpisao trogodišnji ugovor sa Oklahomom i želi da se oproba u NBA ligi. Ognjen Jaramaz ima probleme sa povredom, a Pešić je već naglasio da bi Marko Gudurić mogao da se nađe u toj ulozi tokom šampionata. Zbog toga je od velikog značaja da u timu bude i neko ko je plejmejker po vokaciji, što Jović svakako jeste.

Jović je sa seniorskom reprezentacijom Srbije osvojio tri medalje, srebro na Svjetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine, srebro na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine i srebro na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2017. godine. Prije toga je sa mlađim selekcijama uzeo bronzu na Univerzijadi u Kazanju 2013. godine, a iste godine je osvojio srebro na Mediteranskim igrama u Mersinu.

BONUS VIDEO:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC