• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova muka za Srbiju pred ključni meč! Još jedan igrač pod upitnikom, nikad kraja pehovima "orlova"

Autor Dragan Šutvić

Na papiru djeluje da Srbija ne bi smjela da ima problema protiv Velike Britanije, međutim brine još jedna povreda.

 stefan jović povrijeđen pred utakmicu srbija velika britanija  Izvor: MN PRESS

Košarkašku reprezentaciju Srbije u ponedjeljak od 20 časova očekuje posljednja i odlučujuća utakmica u borbi za odlazak na Mundobasket. Protivnik je Velika Britanija i to samo po sebi ne bi trebalo da brine "orlove", međutim tu su konstantno pehovi koji pozivaju na oprez, odnosno nikako ne bi smjelo da se drže parole "lako ćemo".

Posljednji problem koji Svetislav Pešić ima pred meč sa Velikom Britanijom je povreda Stefana Jovića.. Iskusni plejmejker Saragose dobio je jak udarac u meču protiv Grčke i zbog toga je neizvjesno da li će biti na raspolaganju selektoru za meč u hali "Aleksandar Nikolić", što je dovoljno problematično ako znamo koliko su muka na poziciji "jedan" košarkaši Srbije imali u prethodnom periodu.

"Stefan Jović je probao da trenira, a u ponedjeljak ćemo vidjeti kako će biti jer imamo još jedan trening. Rade se terapije i dalje je bolno. Vidjećemo", rekao je Svetislav Pešić za "Sport Klub" i djeluje da nije zvučao pretjerano optimistično povodom situacije sa Nišlijom.

Podsjetimo, u srpskom timu će doći do velikih promjena u odnosu na meč sa Grčkom. Nikola Milutinov, Dejan Davidovac i Nemanja Dangubić se vraćaju klubovima, a stigli su Ognjen Dobrić, Luka Mitrović i Filip Petrušev (Crvena zvezda), Marko Gudurić (Fenerbahče) i Uroš Trifunović i Aleksa Avramović (Partizan). Manju povredu ima i Nemanja Nedović tako da ga neće biti u sastavu.

"Biće to zahtjevna utakmica, a kada posljednji meč odlučuje, uvijek je teško. Velika Britanija nema više šanse da se plasira na Svjetsko prvenstvo, biće rasterećeni, a imaju svoje kvalitete. Nadamo se da će publika doći da podrži momke, a mi ćemo uraditi sve što je potrebno da pobijedimo", zaključio je Pešić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC