• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kad smo njega izgubili, izgubili smo i meč!" Pešić poslije teškog poraza od Grčke istakao jednog igrača!

Autor Dragan Šutvić

Svetislav Pešić je naglasio da je Srbija imala dva lica u ovom meču, a kao ključnog igrača za igru tima istakao je Stefana Jovića.

 pešić i milutinov nakon utakmice grčka srbija  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija je vodila 35 minuta, a onda je sve uprskala! Srpski tim je u 36. minutu meča dozvolio da Grčka povede i na kraju je posle produžetka domaći tim savladao "orlove" 97:92. Selektor Svetislav Pešić je poslije utakmice naglasio da smo gledali dva različita poluvremena kada je njegov tim u pitanju. 

Bez Stefana Jovića koji je dirigovao igrom srpskog tima u drugom poluvremenu se ovaj tim potpuno izgubio i sada čekamo posljednje kolo da vidimo hoće li Srbija na Mundobasket. 

"Gledali smo dva različita poluvremena. U prvih dvadeset minuta smo igrali odličnu odbranu, kontrolisali smo ofanzivni skok, kontrolisali smo tranziciju grčkog tima. U drugom poluvremenu su oni bili jako agresivni kako u odbrani, tako i u napadu. Nismo zaustavili nijedan prodor i u krucijalnim momentima utakmice, u trećoj četvrtini kada se lomi meč izgubili smo Jovića i sa njim mnogo iskustva", počeo je selektor Pešić, pa nastavio:

"Čestitam timu Grčke, pokazali su veliki karakter u ključnim momentima utakmice i nismo uspjeli da ih zaustavimo u prodorima. Bili su jako samopouzdani, sve više iz minuta u minut i zato se utakmica završila kako se završila", završio je Pešić. 

Centar Nikola Milutinov koji je blistao i bio nadomak dabl-dabla sa 24 poena i 9 skokova na kraju je istakao da sa ovakvom igrom u drugom dijelu igre nije Srbija mogla do pobjede. 

"Težak poraz za nas. Imali smo dva potpuno drugačija poluvremena. U prvom smo igrali odbranu i bili smo agresivni, dok smo u drugom prestali da igramo odbranu i dozvolili smo im da postižu lake poene i da hvataju ofanzivne skokove. Vratili su se u meč, dobili samopouzdanje i kada im to dozvolite lako im je jer igraju pred svojom publikom. Nakon svega toga nam je bilo teško da dođemo do pobede", naglasio je Milutinov.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC