• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Iznevjerio sam cijelu zemlju, teško mi je!" Dončić se pojavio na treningu Slovenije, ove riječi sada odzvanjaju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Dončić nije pogazio svoju riječ!

 Luka DOnčić igraće za Sloveniju na Mundobasketu Izvor: MN PRESS

Neke reprezentacije ne mogu, a neke mogu da računaju na svoje najbolje košarkaše na Mundobasketu koji slijedi. Nakon nešto slabijeg rezultata i ispadanja u četvrtfinalu Eurobasketa od Poljske, Luka Dončić je jasno rekao da reprezentacija i dalje može da računa na njega i nije slagao.  

Superstar Dalas Maveriksa je poslije loše godine u NBA dobio upute od kluba da smrša i povede računa o svom tijelu, a nakon napornih priprema riješio je da se pojavi i na pripremama reprezentacije za Svjetsko prvenstvo. 

Slovenija će na Mundobasketu igrati u grupi F sa selekcijama Venecuele, Gruzije i Zelenortskih Ostrva gdje je apsolutni favorit, a onda se u drugoj fazi ukršta sa grupom gdje su Njemačka, Finska, Australija i Japan, što je jedna od najujednačenijih grupa na prvenstvu.  Dončić će biti glavno oružje Slovenije, koja računa i na igrače poput Klemena Prepeliča, Vlatka Čančara, Jake Blažića, Zorana Dragića, nekadašnjeg igrača Partizana Gregora Glasa, ali i novog košarkaša Crvene zvezde Majka Tobija. 

"Ne znam, uvijek ću igrati za svoju zemlju kada sam zdrav, uvijek ću igrati za Sloveniju. Biću na Mundobasketu sljedeće godine, ako se kvalifikujemo i ako ne budem povrijeđen. Vjerovatno nisam na 100 odsto, dobio sam injekciju u leđa u trećoj četvrtini. Ipak, to nije izgovor, igrao sam očajno i iznevjerio sam svoj tim i cijelu zemlju koja nas je podržavala. Tužan sam što nismo prošli dalje, ali ovo je sjajno takmičenje. Poraz mi teško pada, jer mi je najljepše da igram za Sloveniju. Svi smo se borili i ovi porazi mnogo bole. Mogli smo da se borimo za medalju, ne znam šta da kažem", rekao je Dončić nakon neuspeha na Eurobasketu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC