• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONČIĆ DOBIO ULTIMATUM: "SMRŠAJ!" Luka imao i 120 kilograma, a sad trenira kao nikad u životu (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Dalas je tražio od Luke Dončića da pod hitno smrša i to će košarkaš i poslušati.

 luka dončić mora da smrša  Izvor: Profimedia

Iza Luke Dončića je najgora sezona u karijeri pošto je tokom proljeća pao u formi i Dalas je "platio" tako što je ostao bez plej-ofa. Pričalo se o nezadovoljstvu vlasnika Marka Kjubana, kao i ostalih igrača Maveriksa na čelu sa Kajrijem Irvingom, međutim čini se da se ljubav neće ugasiti, međutim Dalas je postavio jedan uslov Slovencu koji mora da ispuni kako bi sljedeće sezone svi zajedno više profitirali.

Nisu pravili problem Dončiću i dozvolili su mu da nastupi za reprezentaciju Slovenije, ali su isto tako zatražili da se ni slučajno ne ponovi situacija iz 2021. godine kada se drastično ugojio. "Poslije Olimpijskih igara sam otišao na odmor i opustio se, možda sam se previše opustio", rekao je Dončić poslije Tokija kada je imao 118 kilograma, za šta je sada dobio "packu".

Prema pisanju američkog novinara Tima Kata iz Atletika, koji prati dešavanja u Maveriksima, napravljen je sastanak Dončića i rukovodstva kluba: "Vodeći ljudi u Dalasu su pričali sa Dončićem da mora da smrša ovog ljeta", navodi se u tekstu i čini se da je Luka to već odavno počeo da poštuje tako što je unajmio privatnog trenera tokom odmora, tako da smo već na pojedinim fotografijama vidjeli da se "prepolovio".

Idealna težina Luke Dončića je oko 103-104 kilograma, a sudeći po treninzima kojima se posvetio kao nikada do sada u karijeri, neće biti iznenađenje ako ga budemo videli i "isklesanog" naredne sezone. Uz brzinu i još bolju okretnost, Dončić bi mogao da bude neuhvatljiv za sve i to ćemo vjerovatno vidjeti kao "tizer" na Svjetskom prvenstvu.

Dončić se stavio na raspolaganje selektoru Slovenije i dobro je poznato koliko voli da igra za nacionalni tim, a nada se još jednoj medalji poslije zlatne na Evropskom prvenstvu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC