• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončiću, jesi to zaista ti!? Šokirao kilogramima na meču Zvezde, a mjesec dana kasnije svi u čudu kako izgleda (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Dončić je odlučio da se više posveti treninzima i to se odmah primijeti.

 Luka Dončić odlučio da smrša Izvor: Profimedia

Iza slovenačkog košarkaša Luke Dončića je najteža i najslabija sezona u karijeri, a čini se da je zbog toga odlučio da "okrene novi list" i to definitivno potvrđuju najnovije fotografije na njegovom Instagramu. Obično kada dođe ljeto, Luka Dončić se opusti i ugoji i po nekoliko kilograma, tako da nespreman uđe u novu sezonu, međutim izgleda da je ovoga puta odlučio da uvede strogu dijetu i da radi u teretani kao nikada do sada!

Ništa nije govorilo da će tako biti kada je prije mjesec i po dana gledao meč Crvene zvezde u Ljubljani, kada se svima činilo da je već nabacio kilažu, ali sada je sa svojim pratiocima podijelio fotografiju na kojoj se vidi da možda nikada u životu nije bio u boljoj fizičkoj formi. Pogledajte kako sada izgleda:


I navijači su u čudu kada su vidjeli da se Dončić "dotjerao", a motivacija vjerovatno ne leži samo u novoj NBA sezoni gdje će Luka probati opet da se dokaže, nego i u činjenici da slijedi Svjetsko prvenstvo u košarci. Dobro je poznato koliko se Dončić daje kada igra za državni tim, pa vjeruje da može da donese još neku medalju sa Filipina, Indonezije i Japana, gdje će Slovenci biti u grupi najvećih favorita.

Prethodno je Dončić donio Sloveniji zlato na Eurobasketu 2017. godine, kada su pobijedili Srbiju, dok je blistao i na Olimpijskim igrama 2021. godine u Tokiju kada je njegova reprezentacija na kraju bila četvrtoplasirana. Podsjetimo, priča se i o mogućem trejdu Dončića iz Dalasa, ali i jačanju kluba iz Teksasa dolaskom Lebrona Džejmsa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC