• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkucava NBA bomba - Lebron prelazi kod Luke!? Počeli su pregovori, evo ko ga dovodi u Dalas Maverikse!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovo bi zatreslo čitavu ligu!

 Lebron Džejms prelazi u Dalas Maverikse Izvor: Profimedia

Američki dobro obaviješteni novinar Šams Šaranija objavio je da je plejmejker Dalasa Kajri Irving stupio u kontakt sa Lebronom Džejmsom da vidi da li bi "Kralj" prešao u Maverikse. Čuveni plejmejker osvojio je sa Džejmsom titulu NBA lige dok su zajedno igrali u Klivlendu, a ovog ljeta je slobodan igrač i mogao bi da ode iz Teksasa, mada je po svemu sudeći "zagrizao" da ostane i da učini tim što jačim.

"Bilo je mnogo glasina o tome da bi Kajri mogao da ode u Lejkerse i da se tamo pridruži timu iz Los Anđelesa. Izvori mi kažu da je Kajri zapravo pitao Džejmsa da dođe u Dalas. On se trudi da vidi da li bi Lebron prešao u Maverikse. Iako i dalje ne znamo da li će Kajri potpisati, ali Luka, Kajri i Lebron... To je super-tim", rekao je poznati novinar.

Dalas je u minuloj sezoni ostvario katastrofalan rezultat i nije ni ušao u plej-of samo godinu dana nakon što je igrao u finalu plej-ofa Zapadne konferencije. Sa druge strane, Lejkersi su kroz plej-in došli do finala Zapada i u njemu su "počišćeni" u seriji protiv Denvera. Ako se ova glasina ispostavi tačnom, bilo bi više nego interesantno vidjeti kako tim sa trojicom tako dominantnih igrača pokušava da napadne titulu i vrati je u Maverikse. Prvi i jedini put ona je ušla u klupske vitrine 2011, kada je Dirk Novicki blistao u finalnoj seriji baš protiv Lebronovog Majamija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC