• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vi u Americi mislite da Nikola laže!" NBA as prešao pola svijeta da priča o Jokiću, Miško otkrio: Njega to ne zanima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić je zaista drugačiji, kako na terenu tako i van njega.

 Miško rekao Amerikancima - Vi mislite da Jokić laže  Izvor: Youtube/printscreen/House of Highlights/SHOWTIME Basketball

Nikola Jokić pomjera granice u NBA ligi! Igra sjajno u finalu, vodi svoj tim i kada Denver pobjeđuje i kada gubi, a nekadašnji NBA šampion Met Barns došao je na Balkan samo da bi razgovarao sa Miškom Ražnatovićem o njemu. 

Nakon što je pogledao meč finala hrvatske lige između Zadra i Splita i ostao zatečen atmosferom u hali, zanimalo ga je kako se Ražnatović, kao neko ko je otkrio Nikolu Jokića, osjećao u moentima kada je Nikola uzimao MVP trofeje. 

"To je bio san, zaista, Za vas u Sjedinjenim Američkim Državama je normalno da vaši igrači dobijaju MVP nagrade, a iz Srbije niko nikada nije uzeo taj trofej. Pogotovo iz tako malog tima kao što je Mega u kojoj se formirao, a uz i početak karijere kakav je on imao, to sve zvuči kao naučna fantastika", ispričao mu je Ražnatović. 

Jokić je poslije dva MVP trofeja koja je uzeo uzastopno izgubio trku ove godine od Džoela Embida. Sve vrijeme je pričao da ga MVP trka ne zanima, a u Americi mu je malo ko vjerovao!

"Naravno bila je to mješavina emocija. Bio sam jako ponosan, jako srećan, svega je tu bilo. Ali generalno nisam ja osoba koja se mnogo uzbuđuje. Šta god da se desi sutradan ja zaboravljam. Nikola je vrlo sličan. Ljudi vjeruju da se on pretvara kada kaže da mu nije bitno da li će treći put biti MVP. Vjeruju da je to predstava i da je jako nervozan i da provjerava glasove kada ode kući. Ali to nije istina", istakao je Ražnatović, pa dodao da ga jedna stvar itekako zanima: "On zaista nije obraćao pažnju. E, sada, sada postoji nešto na šta zaista obraća pažnju. Pričamo u trenutku kada Denver vodi 1:0 protiv Majamija i on razmišlja samo o tome da su mu potrebne tri pobjede", završio je Ražnatović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC