• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONČIĆ "PECNUO" PARTIZAN POSLIJE PORAZA! Luka navijao za Real, pa okačio fotku - oni su presudili

Autor Milutin Vujičić

Luka Dončić je pratio "majstoricu" Partizana i Real Madrida.

 dončić navijao za real protiv partizana Izvor: Profimedia

Luka Dončić ne krije da je veliki zaljubljenik u Evroligu, čak i da je više prati nego NBA, gledao je "majstoricu" Real Madrida i Partizana i očekivano navijao za "kraljevski klub" u kome je i ponikao. Još kao tinejdžer je sa Realom osvojio pehar Evrolige u Beogradu, a veliki broj igrača sa kojima je nastupao - i danas je u klubu. Upravo zbog njih bio je vrlo srećan što je Real uspio da "okrene" Partizan i istopi 18 poena razlike za prolaz na fajnal-for.

Luka Dončić se oglasio na društvenim mrežama odmah poslije utakmice u Madridu tako što je podijelio fotografiju na kojoj su trojica najzaslužnijih za pobjedu "kraljevskog kluba". U pitanju su iskusni Serhio Rodrigez, Rudi Fernandez i Serhio Ljulj, koje su mnogi otpisali zbog veteranskog staža.

Dončić ih je označio na Instagramu i nazvao ih "čarobnjacima", a sva trojica su upravo bili Lukini saigrači u sezoni 2018/19 kada je Real Madrid posljednji put bio šampion Evrope. Zbog ovog poteza navijači Real Madrida zahvaljivali su Dončiću što ih i dalje prati, a nikada nije krio da i dalje navija za najtrofejniji evropski klub, kao i Crvenu zvezdu na čijoj je utakmici nedavno bio i u Ljubljani protiv Cedevite Olimpije.

Podsjetimo, Luka Dončić je u toku noći izabran u najbolju petorku NBA lige za prethodnu sezonu, dok nije bilo prostora da se u ovom društvu nađe i Nikola Jokić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC