• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRAMAN TEKST ŠPANACA - SLAVE JABUSELEA: Tukao Egzuma, provocirao igrače Partizana, a "Marka" ističe: Ovo je Madrid!

Autor Dragan Šutvić

Publika u Španiji je poslije sramnih poteza Geršona Jabuselea još više zavoljela, a sada je i "Marka" pisala o tome.

 španci slave jabuselea Izvor: Tweet/Leonardo Torres/Screenshot/Sportklub/Printscreen

"Jabusele, od kontroverze do ekstaze u preokretu - Ovo je Madrid", naziv je teksta sa španske "Marke" u kome se naširoko govori o košarkašu koji je svojim divljačkim gestom preokrenuo plej-of seriju Reala i Partizana i pritom zaradio suspenziju do kraja ove sezone Evrolige. 

U tekstu novinara Eugenija Munjoza ističe se da je Geršon Jabusele jedan od najbitnijih protagonista duela Reala i Partizana! Kako kažu Španci, možđa to nije baš sasvim sportski, ali...

"Geršon Jabusele je jedan od najbitnijih protagonista četvrtfinalne serije Evrolige između Real Madrida i Partizana. Njegovo ime će biti povezano, mada možda ne na najljepši način, sa sudarom koji se završio najnevjerovatnijim preokretom "bijelih". Možda ne sasvim sportski, ali on je bio zapažena figura na posljednjem meču serije poslije koga se Real kvalifikovao za Fajnal for u Kaunasu", navodi se u tekstu. Pogledajte kako se ponašao tokom pete utakmice: 

Dalje se ističe da je Jabusele prošao put od "raja do pakla", a za tuču u kojoj je divljački napao navodi se da je "promijenila njegov imidž". Ispostaviće se - na bolje!

"Jabusele je za tri nedjelje prošao put od raja do pakla. Bio je i više nego učesnik tuče koja se desila na drugom meču, kada se desio ružan napad na Dantea Egzuma. Kažnjen je sa pet utakmica, nije putovao u Beograd, a njegova slika se promijenila! Dobijao je aplauze kada god je igrao u ligi i dvorana je njega uvijek najviše pozdravljala. Kada je Egzum u petom meču grubo faulirao Rudija Fernandeza navijači nisu oklijevali da mu uzviknu ime", navodi se u tekstu, a o tom sramnom skandiranju je i ranije bilo riječi. 

Španski novinar je donio i novi detalj, a to su Jabuseleove reči nakon pobjede. Kako trvdi, čim se meč završio Jabusele je skakao, grlio se sa saigračima i vikao: "Ovo je Madrid!"

Na kraju se ističe da on neće igrati na Fajnal foru u Kaunausu, ali da bez njega tog Fajnal fora ne bi bilo!

"Neće igrati na Fajnal foru jer mora da ispoštuje sankcije, ali u "Vizinku" je bio dio još jednog uspjeha koji je doveo do Kaunasa. Na kraju, vidjelo se koliko su svi zadovoljni, a Jabusele je bio učesnik u susretu za pamćenje", zaključuje novinar Eugenio Munjoz. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC