• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako izgleda Džejms Harden bez brade? Teško biste ga prepoznali! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Da li prepoznajete o kom NBA superstaru se radi?

 Džejms Harden bez brade Izvor: YouTube/screenshot/Twitter/screenshot

Sada je možda i najprepoznatljivije lice NBA lige, ali teško da biste ga prepoznali iz mlađih dana! Iskusni bek Džejms Harden je godinama uspio da marketinški sjajno progura svoj imidž sa dugom bradom i dobio je čak nadimak "Brada". Jedan od najboljih poentera NBA lige pušta bradu od početka NBA karijere i već poslije nekoliko uvodnih sezona u NBA ona je dobila sadašnji prepoznatjiv izgled. 

Zbog toga što duže od decenije tako izgleda, mnogi su zaboravili kakav je imidž imao Džejms Harden prije brade i cijele marketinške pomame za njim koja se stvorila dok je dominirao u Oklahomi i kasnije Hjustonu. Ta brada je postala toliko poznata da je rekao da je ne bi obrijao za manje od 10.000.000 dolara!

"Da, za deset miliona bih je obrijao, ali ne za manje! Deset miliona dolara je najmanje", rekao je jednom prilikom, a onda istakao da bi taj novac podijelio u humanitarne svrhe. Pogledajte kako je izgledao prije puštanja brade: 

Sada budite iskreni, da li biste prepoznali o kome je riječ? Teško da bi nekome to pošlo za rukom osim onima koji su ga pratili dok je nastupao na NCAA u Arizoni. Sada se Harden bliži kraju karijere i sa 33 godine juri samo jedno - šampionski prsten. Bilo je riječi da je spreman da ode nazad u Hjuston, preseli se u Kliperse ili Nikse, ali se to za sada nije desilo.

Umjesto njega u Hjustonu je završio najveći negativac NBA lige, a Harden koji nastavlja da svojim imidžom privlači fanove ostaje jedan od najpopularnijih NBA igrača čak i u sezonama kada ne blista. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC