• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Devetorica igrača napustila Zvezdu, a Raduljica? Oglasio se direktor Zvezde o iskusnom centru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miroslav Raduljica ima ugovor na još godinu dana sa Crvenom zvezdom.

 Miroslav Raduljica ima još godinu ugovora sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Meridianbet je ovog ljeta napravila veliku rekonstrukciju, ali ona još nije završena. Došlo je čak devet pojačanja, dok je isto toliko igrača i napustilo Mali Kalemegdan, a status pojedinih igrača je i dalje neriješen. To se prije svega odnosi na iskusnog centra Miroslava Raduljicu koji je ljetos potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a sudeći po minutaži koju je imao lane - djeluje da u klubu ne računaju na njega.

Bivši reprezentativac Srbije je većinu utakmica proveo "u civilu" kraj terena, tako da je u ABA ligi igrao na svega pet utakmica (ukupno 32 minuta na parketu), dok je triput zabilježio minutažu u Evroligi. Nije ostvario ulogu ni kod Jovanovića ni kod Ivanovića, tako da se postavlja pitanje kakav je plan sa njim?

"Raduljica ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. Da budem iskren, na Dušku Ivanoviću je odluka... Nikola Ivanović je otišao u Moskvu, poslao sam mu poruku da mu čestitam na tome, tako da to je tim (...) Igrao je Raduljica sa Teom stvarno dobro u reprezentaciji. Duško odlučuje. On ima važeći ugovor sa Zvezdom", kazao je sportski direktor crveno-bijelih Milan Dozet tokom gostovanja u podkastu "Miljanov korner" u kome je takođe otkrio da je Zvezda spremna da krene po Nikolu Kalinića, dok je potvrdio i da je bilo kontakata sa Nikolom Mirotićem.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Podsjetimo, Raduljica (35, 213 cm) je došao u Crvenu zvezdu nakon pet godina igranja u Kini, dok je prethodno imao iskustvo iz NBA i Evrolige. Takođe, igrao je za Partizan, tako da su Delije napravile izuzetak i nisu pravile problem pri njegovom dolasku u crveno-bijeli tabor.

Podsjetimo, Crvena zvezda je ovog ljeta dovela Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hangu, Majka Tobija, Džoela Bolomboja, Rokasa Gidraitisa, Šabaza Napira i Jaga dos Santosa, dok su otišli Stefan Marković, Luka Vildoza, Džon Holand, Ben Bentil, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Fakundo Kampaco, Filip Petrušev i Nikola Ivanović. Takođe, Nikola Topić ide na pozajmicu.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Zasto je dosao? Da mase peskirom???

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC